13. syyskuuta 2015

KesytyshommiaTakana on nyt reilu viikko yhteiselämää rottatyttöjen kanssa. Arkaparka-vauvarottasista on kasvanut reilussa viikossa rohkeita nuoria neitejä. Häkin ovea avatessa sipsutellaan nyt jo nuuskutellen tervehtimään ovelle saapunutta. Syliin tuleminen tapahtuu ulkoiluhetken koittaessa jo nyt usein rottien omasta toimesta - laitan käden häkin sisälle ja rohkein Zelda saapuu haistelemaan sinua ja pian jo kiipeää kättä pitkin olkapäälle. Olkapäällä hengailu tuntuu olevan neitien suurta huvia, sulassa sovussa kaikki tytöt asettuvat saman ihmisen olkapäälle seikkailemaan.

Zelda osoittaa johtajan elkeitä rohkeudellaan - aina ensimmäisenä kokeilemassa kaikkea uutta. Näiden ensimmäisten päivien perusteellla vaikutaa siltä, ett. Zeldasta saattaisi löytyä potentiaalia rotta-agility harrastukseen.

Hupparin taskuun ja paidan sisälle on käsittelyharjoitusissa myös kova tunku - jännittäviä piilopaikkoja, joissa lepäillä hetki ennenkuin sitä suunnataan tutkailemaan ympäristöä vähän lisää.
Rottatytöt ovat totaalisesti sulattaneet täällä sydämiä.
Ne vain ovat niin suloisia ja ihania otuksia.


Tälläisissä tunnelmissa uutta viikkoa kohti!

Rakkaudella,
Sallamari

2 kommenttia:

 1. Vähänkö minä olen kateellinen! :D Olen aina halunnut rotan, mutta kun minulla ei olisi sille tarvittaessa hoitopaikkaa, koska äitini sanoo, että jos otan rotan, hän esittelee sen kissoilleen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinä uutisina voin kertoa, että kissat eivät juurikaan ilmeisesti pidä rottia mielenkiintoisina. Antavat niiden olla mieluummin rauhassa kun kovasti hätyyttelevät tai jopa ruokailisivat niillä. Aikuinen rotta on sen verran iso jötkö ja puremassaan napakka, että kissa oppii ensi yrittämällä varomaan rottaa.

   Tiedän monta perhettä, joissa rotat ja kissat elelevät sulassa sovussa toisistaan enempiä piittaamatta. Meidän Mau katselee tyttöjä uteliaana, mutta hetken kuluttua aina lähtee omiin juttuihinsa häkin ääreltä.

   Suosittelen lämpimästi rottaa lemiksiksi - oikeastaan kahta kun nuo rotat ovat niin sosiaalisia otuksia, että niitä tarvitsee aina parin. Ensinnäkin rotat ovat superseurallisia ja ihania otuksia, joiden kanssa hääriessä menee tuntikausia. Toiseksi rottien kautta tutustuu kivasti myös uusiin ihmisiin rottapalstojen tai vaikkapa rottanäyttelyjen kautta.

   <3

   Poista