5. syyskuuta 2015

Kolme prinsessaaPerheemme lemmikkikatraaseen liittyi tällä viikolla kolme hurmaavaa kesyrottatyttöä.
Haluankin nyt esitellä perheemme uudet prinsessat; ylimmäisenä kasassa Princess Leia, etualalla pää vasemmalle päin Princess Zelda ja hänen takanaan Princess Peach. Nimien suhteen jatkettiin kissamme Mau Prinsessa Victorian viitoittamalla - hyväksi havaitulla - prinsessa teema -linjalla. 

Alunalkaen suunnitelmissamme oli hankkia rottakaksikkko. Kävikin niin, että kasvattajalla oli poikueesta jäljellä nämä kolme tyttörottaa, emmekä hennonneet valita niistä vain kahta jättäen yhtä yksinään odottelemaan viraaseen laumaan mahdollista pääsyä. Mukavampi niiden on olla tutussa turvallisessa sisarustiimissä.

Rottatytöt ovat siis sisaruksia keskenään. Tällä hetkellä ikää näillä tyttösillä on reilut viisi viikkoa ja kooltaan tytöt ovat keskiverto hiiren kokoisia - pieniä tyttöjä siis vielä.

Ensimmäiset päivät täällä uudessa kodissa on vietetty tämä talon ääniin ja uusiin tuoksuihin totutellessa. Eilen ja tänään olen viettänyt muutamia tunteja peruskesytyksen merkeissä ja hienosti tytöt ovat uusien ihmisten käsiteltävänä oloon tottuneet. Antavat silittää, ottaa kiinni ja viihtyvät uteliaina sylissä.

Alkuviikosta julkaisemassani Sneak-A-Peak postauksen kuvissa vilahtanut pahvilaatikko sisälsi Zooplussalta tyttöjen asumuksessi tilaamamme häkin. Tytöt asustavat meillä Minun Makuuhuoneesta paikkansa löytäneessä ihanan tilavassa - vajaat puolitoistametriä korkeassa - kolmeen kerrokseen jaetussa kimppakämpässää. Tuo kimppakämppä vaikutta ilmeisen mieleiseltä myös asukkaidensa mielestä tai ainakaan erityisen painavaa moitetta asuinoloista ei vielä ole häkin sisältä kuunut.

Luvassa lisää suloisia rottakuvia ja lemmikkikuulumisia, 
kun tytöt tuosta vielä vähän enemmän kotiutuvat meille

.Tälläisiä superiloisia perhekuulumisia tällä kertaa.


Rakkaudella,
Sallamari


3 kommenttia:

  1. Tytöt on aivan superihania ja söpöjä.
    Meillä on koko perhe aivan myytynä näihin kavereihin.

    VastaaPoista