1. syyskuuta 2015

Sneak-a-Peak siitä mitä syksy tuo tullessaan

P333 vaatekokoelman kasausta - out with the old, in with the new

Syyskuun alku tuntuu kaikkien merkkien puolesta vahvasti syksyn alulta. Huomasin aamulla Herra Hartikaista pissattaessa, miten ulkona tuntuu vahvana syksyn tuoksu.

Syyskuun ensimmäinen takoittaa minun elämässäni P333 -kokoelman vaihtumista - on aika laskostella laatikkoon croptop. shortsit ja sandaalit. Heihei ja nähdään ensi keväänä!

 Tuleva  3/15 P333 -kokoelmani on syksytakkia vaille valmis ja eroaa aikaisemmista kokoelmista aikalailla. SneakPeak paljastuksena kerrottakoot, että tuleva kokoelma sisältää ennätysmäärän housuja. Jipiii - olen kovasti innoissani. Luvassa entiseen tapaan asukuvia ja P333 kuulumisia niin Instagarmissa kuin täällä blogin puolellakin. 

Uusia jännittäviä tuulia saapuu elämääni ensi maanantaina koulun alkamisen myötä  Suunnitelmissani on opintojen edistyessä postailla hiuksiin liittyviä tyylijuttuja ja kaiken sortin tukkavinkkejä - unohtamatta tietenkään ihan opiskeluun liittyviä kuulumisia. Lupaan rehellisen katsauksen siihen, millaista on palata opiskelijaelämään kypsässä aikuisiässä.


Suurensuuri mysterrilaatikko

Tuossa yläpuolella olevat laatikot liittyvät isoon iloiseen perheyllätykseen. PikkuS on piirtänyt toiveitaan aarrekartoiksi sanoin ja kuvin - me vanhemmat olemme ne kuulleet ja viimein on unelmien toteutuksen aika. Pitkien keskustelujen tuloksena olemme päättäneet avata kotimme ovet  tietenkin myöös omat sydämemme sekä yhteisen elämämme) uusille asukkaille. Uusista tulokkaista on luvassa paljon kuvia ja tarinoita, heti kun kaikki tarvittavat järjestelyt on saatu sujuvasti mallilleen.

Koulun ja uusien asukkaiden lisäksi ison osan kalenteriani tulee tänä syksyä täyttämään burleski. Olen aivan järisyttävissä määrin innoissani tulevasta burleskikurssista ja paluusta opettamisen äärelle. Burleskikurssi tuo mukanaan toivottavasti myös glitterinkiiltoisia hattarantuoksuisia BodyLove kuulumisia tänne bloginkin puolelle. Iloisena voin kertoa, että tuon kurssin lisäksi kanlenterissani on jo muutamia yksittäisiä burleskikeikkoja.

Hiphiphei - olen kiitollinen ja niin kovasti innoissani.
Burleskirakkautta ja BodyLove inspiraatiota luvassa.

Eikä pidä unohtaa aarrekarttoja, unelmointia, kiitollisuusfiilistelyä ja kaikkea muuta minulle niin kovin rakasta huuhaata. Minulla on pientä muokkausta vailla  valmiina parikin tekstiä aarrekarttailutarinaa siitä  millainen on ihan käytännössä aarrekarttoihin piirrettyjen kuvien matkas osaksi jokapäivästä elämääni.


Kaikkea tälläistä täällä blogin puolella on siis luvassa.
Mikäli sinulla on jotakin toiveita tai postausideoita, älä epäröi ehdottaa niitä minulle - kommenttia kehiin tai sähköpostia tulemaan.

Olen suunnattoma kiitollinen kaiksita ehdotuksista ja vinkeistä.

Oikein mukavaa alkanutta syksyä!


Rakkaudella,
Sallamari

Ei kommentteja