11. marraskuuta 2015

Paremman näkyvyyden puolesta

Kuva: Tim Kiukas (http://timkiukas.tumblr.com/)

Olen pitkään pohtinut uusien lasien hankkimista. Nyt koulun myötä onkin yhä enenevissä kiinnittänyt huomiota omaan näkökykyyn ja siihen miten tarkasti sitä oikeasti näkeekään. Etenkin tilanteissa, joissa vertailen hiusvärien lähes huomaamattomia sävyvivahde-eroja, huomaan usein miettiväni näenkö nyt ihan varmasti käytössä olevien lasieni kanssa maailmaa kirkkaimmalla mahdollisella tavalla. Entä, jos maailma ei olekaan yhtään sen värinen kuin miten mä sen näillä käyttölaseilla näen?

Indiedays Bloggers Inspiration Day tapahtumassa tarjoutui Instrumentariumin esittelypisteellä tilaisuus tutustua Heritage -merkin Swarovski kristalleilla koristeltuihin trendikkäisiin kehymalleihin. Tämä postaus on siis tehty yhteistyössä Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa.

Uusien silmälasikehyksien suhteen minulla on listattuna muutama toive - uusien kehyksien tulisi olla mieluusti mustat, linjoiltaan selkeät, suurehkot kooltaan ja niissä tulisi piillä jokin twist -yksityiskohta, jolla ne erottuvat mustista peruskehyksistä. Kasvoille asetettuna toivoin, että kehyksissä linsseihin jäisi avointa tilaa enemmän poskipäiden suuntaan, kuin silmän yläpuoleiselle osalle.

Löysin Heritagen Swarovski mallistosta nämä aivan täydellisesti minulle istuvat lasit.

Ne ovat mustat ja selkeälinjaiset. Kehykset ovat kasvoihini suhteutettuna sopivasti isokoisen oloiset ja mikä parasta, mustien peruskehysten reunamille sijoitetut kimaltelevat Swarovski kristallit silmälasin sangoissa tuovat kehyksiin juuri sen kaipaamani pienen twist -yksityiskohdan.

Heritage kehysten muotoilu on saanut innostuksensa menneiden aikojen klassisesta tyylistä. Ei siis ihme, että nämä Swarovski -malliston kehykset kovasti viehättävät minua.

Klassisia moutolinjoja ja kristallien kimallusta, laadukkaista materiaaleista valmistettu kokonaisuus - olen tainnut löytää uudet silmälasikehykset itselleni. Sopivan tavalliset, kuitenkin samanaikaisesti viehkeän ylellisen oloiset pokat.

Seuraavaksi onkin sitteni varattava aika optikolle näöntarkastusta varten. Ei sillä, että tuntisin akuutisti näkeväni jotenkin heikosti nykyisillä laseillani. Haluan vain varmistaa, että uusien silmälasien linsseissä on paras mahdollinen näönkorjaus.


Kuva: Tim Kiukas (http://timkiukas.tumblr.com/)

Kuvautin itseni lempparislasien kanssa Instrumentariumin kuvauspisteellä tuolla BID tapahtumassa - tilaisuus tekee varkaan, niihän sitä sanotaan. Onnistuneita otoksia - todellinen minäni on saatu vangittua näihin kuviin. Tälläisissä edustustapahtumissa olen aina lievästi eksyneen oloinen Quirky Girl. Ystävällinen ja iloinen, hiukan homsuinen sekä suloisesti hullunkurisen oloinen. Ikäänkuin olisi väärässä paikassa, vaikka onkin ihan siellä missä pitäisikin olla.


Onko joku teistä lukijoisya käynyt tutustumassa näihin Heritagen Swarovski -malliston kehyksiin Intrumentariumilla?


Rakkaudella,
Sallamari

2 kommenttia:

 1. Tutustuin malllistoon myös samaisessa paikassa. Maailma näyttää ruusunpunaisten läpi kauniimmalta, joten sä voit kuvitella laseihin ihanan vaaleanpunaisen linssin, pus, pus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värilliset linssit laseissa ei ole lainkaan huone idea.
   Ruusunpunainen maailma näyttäisi taatusti vielä vähän todellisuutta kauniimmalta.

   Pus.

   Poista