2. joulukuuta 2015

My Little Lara

Opintopäiväkirjaani tallennettu kuvakollaasti tämän työn osalta


Tarjolla blogissa on tänään aimo annos ihastuttavia puuterisia hattaravärejä.  Ihana ystäväni Lara - piipahti moikkaamassa minua tänään koululla tukkavärjäyksen merkeissä. 

Me ollaan nykyisin kiireisiä opiskelijoita kumpikin ja kahden kiireisen opiskelijan aikataulut sanelevat sen, että me ehtidään nähdä toisiamme tosielämässä aivan liian harvoin - toisen Instagram feedin ihailu ei ole aivan sama asia kun kuulumisien vaihtaminen kasvotusten.

Tuumasta toimeen ja niinpä me yhdistettiin kaksi hyvää juttua - hetki keskeytyksetöntä rupatteluaikaa siinä samalla, kun minä harjoitustyönä rakentelen uuden ihastuttavanvärisen hiuskuontalon Laralle.

 Lopputuloksesta tuli ennakko-odotusten mukaisesti niin hurmaava, että en malta odottaahetkeäkään vaan haluan jakaa kanssanne muutaman snap shot -otoksen tuosta ihanasta tukasta täällä.
Laran tukassa on tämän hetken yksi kuumista trendivärjäyksistä - My Little Pony -henkinen pastellisävyinen liukuvärjäys. Monisävyinen likuväri on rakennettu vaalennetuun pohjaan Color Mask ja Color Mask Paint -tuotteiden avulla. Itsenäisinä sävuinä tukasta löytyy vaaleaa sinistä, violettia sekä paria eri vaaleanpunaisen sävyä. Kokonaisuus on kerrassaan karkkinen - pehmeitä toisiinsa sointuvia pastellisävyjä - tukka on kuin pilvi makeaa hattaraa.

Värjäystyö on viimeistelty My Little Pony tunnelmiin suoristusraudan avulla, luoden pehmeästi ulospäin taipuvaa hulmuavaa kiharaaa. Upea hulmuava poniharja vie ajatukset takaisin lapsuuden ponileikkeihin. 

Paljon kiitoksia My Little Lara!

Oikein mukavaa alkanutta joulukuuta teille kaikille blogin lukijoille!
Tälläisissä pastellinsävyisissä tunnelmissa minä starttaan joulukuun.


Rakkaudella,
Sallamari


4 kommenttia:

 1. Ihanan väriset hiukset :) Itse vaalensin tänään juuri kellertävän tukkani oikeasti vaaleaksi kampaajalla ja tähän onnistuisi nyt pastellisävytkin, mutta ehkä ensi alkuun käytän vain Color Mask Pearlia ja pitäydyn edes tovin blondina.

  Edelliset kerrat kampaajalla ovat päättyneet katkerasti siihen, että kampaajan virheet on maksatettu minulla ja lopputuloksena on tukka pilalla, mutta nyt on kauniin sävyinen kuontalo eikä maksanutkaan liikaa. Kerrankin lähdin tyytyväisenä pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että kampaamokäynti kerrankin vastasi odotuksia. Valitettavan moni - valitettavan usein - poistuu kampaajalta vähintää lievästi pettyneenä.

   Puhdas vaalea väri on hyvä valinta talveksi. Ehkä kevät voisi vihreyden heräämisen myötä tuda tullessaan pastellisävyjä myös tukkaan.

   Poista