17. tammikuuta 2016

Kat von D Monarch -paletti


Tämän hetken suosikkituotteeni

Tälle vuoden olen asettanut yhdeksi tavoitteekseni meikkikokoelmani uusimisen. Tukan harjailun ohella mielenkiintoni meikkaukseen ja kauneudenhoitoon on kasvanut entisestään. Kun toisista tekee työkseen kauniita, herää omassakin sisimmässä kipinä tehdä itselle hyvää.

Olen toteuttanut yhden pitkäaikaisen meikkihankintahaaveni ostamalla itselleni Kat von D Beauty -sarjan Monarch luomiväripaletin.  Rakastuin Kat von Deen suunnittelemiin luomiväreihin joskus vuoden 2009 tienoilla Irlantilaisen työtoverini innoittamana. Innostukseni alkuaikoina Kat von D nimesi luomiväripaletit häntä inspiroineiden musiikki suuruuksien mukaan - ihania sinisiä sävyjä sisältävä Beethoowen sekä se vihreä-ruskea sävyinen Ludwig - niitä kaksituhattaluvun ensimmäisen vuosikymmenen luomiväripaletti ihanuuksia. Ehkä joku teisäkin muistaa nuo paletit.  Nimet muuttuvat, luomivärien runasa pigmentti ja säihkyvät syvät värisävyt ovat pysyvää tavaraa.

Pitkä aika on kulunut ensi ihastuksesta siihen, että pitelin viimein kädessäni omaa rasiaa värikylläisiä täyteläisiä luomivärisävyjä ihaillen. Tämän paletin hankinnassa turvauduin Amazonin tarjontaan. Hinta oli inhimillinen, toimitus kaikin puolin vikkelä ja sujuva.

Omistin lauantaina muutaman tunnin aikaa itselleni ja perehdyin videotutoriaalien avulla Monarch -paletin käyttömahdollisuuksiin. Sephoran sekä Kat von D:n Youtube kanavilta  esimerkiksi löytyy todella ihania videotutoriaaleja.

Päädyin Monarch paletiin puhtaasti visuaalisin perustein - paletin värit tuntuivat ensisilmäyksellä minun silmääni kaikista houkuttelevimmilta. Rehellisesti on sanottava, että Monarch ei ole sävymaailmaltaan aivan nappivalinta minulle.

Paletin sävymaailma on lämpimän syksyinen ruosteisine murrettuine sävyineen. Paletin kauneummat sävyt ovat kirkkaan poltetun oranssin väreissä hehkuva wrath ja täyteläisen kullan sävy summerfly. Eivät kumpainenkaan  ikävä kyllä  istu minun luontaiseen sävymaailmaani. Olen väripersoonaltani kylmä talvi - kylmien, kirkkaiden ja puhtainen sävyjen nainen - murrettujen ruskanhehkuisten syksyn värien täydellinen vastakohta. 

Paletin keskirivin viileät sävyt helmiäinen killing jar, hopeaan taittava delaney, kylmänbeige vanish ja tietenkin paletin tummin kylmän ruskea sävy deadhead ovat paletista parhaiten minun värimaailmaani soipivat sävyt. 

Yllä olevien kuvien silmämeikki on luotu Kat von D tutoriaalin ohjeilla käyttäen Monarch paletin ensimmäisen lohkon sävyjä - niitä kaikista vähiten luontaiseen värimaailmaani sopivia.  Jokainen luomiväri itsessään on koostumuksestaan täyteläistä ja pigmenttirikasta - pieni määrä riittää tuomaan luomille näkyvän sävykerroksen. Luomiväri levittyy ja häivyttyy ihanasti, pysyen samalla hyvin paikallaan varisematta vääriin paikkoihin. 

 Meikki on kaunis, mutta omaan silmääni hivenen liian lämmin luontaiseen sävymaailmaani. Huulilla on tämän hetken suosikkipunaani,  Max Factorin Star Wars kokoelman huulpuna sävyssä 30. Sekin tosin on tumman kullanhohtoisen burgunin sävyisenä hiukan luontaisen sävymaailmani ulkopuolella. Syystä tai toisesta olen viime aikoina tehnyt huimia loikkauksia ennestään minulle tuntemattomien värisävyjen maailmaa uusia meikkituotteita hankkiessani. 


Ostoslistani on vielä ainakin toinen luomiväripaletti - sävymaailmaltaan hieman minun väreihini ominnaisempi. Pohdin kuumeisesti sinisävyisen Chrysalis paletin ja kylmäsävyisen Innerstellar paletin vällillä. Silmien varjostukseen luotu Shade´n´ Light -paletti sekin kiinnostaa kovasti. Muutama hehkuvan sävynen huulipuna sekä Tattoo Liner ovat nekin hankintalistallani.


Paletin yläriviltä löytyävät silmämeikille pohjavärit kolmessa eri sävyssä, 
alarivillä toisiinsa sointuvat yhdeksän korostussävyä.


Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta Kat von D faneja?
Onko Monarch paletti sinulle tuttu?
Kuulen mielelläni teidän kokemuksia Kat von D meikeistä.


Rakkaudella,
Sallamari


6 kommenttia:

 1. Minunkin pitäisi varmaan ostaa jonkinlainen luomiväripaletti, MUTTA kun on huono meikkaamaan, eikä ole ikinä osannut oikein käyttää luomiväriä, on paha mennä ostamaan sikaa säkissä. Halvalla saa harvoin hyvää ja minulla onkin kaapissa muutama hukkaostos, joita en osaa käyttää ja jotka varisevat ja joissa on huono pigmentti. Olen lukenut kaikenmaailman smoky eyes meikkiohjeet ja ei... ehkä luomivärit ei vaan ole tarkoitettu minulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tässä puolisen vuotta tukkaa harjanneena nyt todennut, että vain systemaattisesti harjoittelun kautta opettelemalla voi oppia. Kehittyäksee kohtalaiseksi on lähdettävä liikkeelle aivan hirveistä yritelmistä ja sitä kautta rohkeasti kuljettava eteenpäin. Kehittyäkseen loistavaksi on jatkettava harjoittelua sitekästi sittenki kun homma tuntuu jo menevän ihan OK. Rohkeus ja vallaton kokeilu ovat avainasemassa - pahinta mitä tapahtuu on se, että erehtyy.

   Meikkien hyvä puoli esimerkiksi tukanleikkuuseen verrattuna on, että jos lopputulos on vallan hassu voi aina aloittaa alusta.

   Mä suosittelen lämpimästi piipahtamaan meikkiopastuksessa kemppariliikkeessä tai tavaratalojen meikkipisteillä - niistä saa yllättävästi iloa irti, kun pyytää konsulenttia juurta jaksaen näyttämään, miten sinulle sopivimmat silmämeikkituotteet saisi toimimaan juuri sinun arkirutiineissa.

   Rohkeasti vaan luomiväriostoksille.

   Poista
 2. Ooh, ihanan näköinen paletti! Juuri sellaisia sävyjä, joista tykkään. :) Itsellä ei ole kokemuksia Kat von D:n tuotteista, mutta olen kyllä kuullut niistä paljon hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo värit ovat aiva ihania, kuva ei tee niille kyllä oikeutta. Mun värisilmä rakastaa noita paletin sävyjä <3

   Minä pidän tämän tuotteen osalta eniten luomivärinappien värikylläisyydestä, siitä että pienellä määrällä saa hienoa täyteläistä väripntaa akaiseksi.

   Poista
 3. Ei ole tuttu ollenkaan, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kat von D beaty on kai suomessa vähän tuntemattomampi sarja, sillä sarjaahan pääsääntöisesti myy Sephora. Lähin Sephora on tukholmassa, mikä sinällään ei oo mahdottoman matkan takana, mutta KvD ei sitten taas ilmeisestikään kuulu euroopassa Sephoran yleisvalikoimaan.

   Mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen sarja :)

   Poista