21. tammikuuta 2016

Laatua Lidlistä - Britney Spears Hair Care


Tänään haluankanssanne superhienon Lidl löytöni 
- Britney Spears hiusten muotoiluvälineet. 

Bongasin sattumalta Lidl tarjouslehtisestä nämä Britney välineet - olisi tuskin osunut silmääni sen tarkemmin, ellei hiustenkuivaajani olisi henkäissyt viimeistä pihaustaan ulos reilu kuukausi sitten. Mielenkiintoni heräsi välittömästi, sillä Lidl on aikaisemminkin onnistunut yllättämään minut todella positiivisesti tarjonnallaan. Minusta on mielenkiintoista seurata, kun joku julkkis antaa nimensä käyttöön mille tahansa tuotesarjalle - oli se sitten kattiloita, hiusten muotoiluvälineitä tai vaikkapa kosmetiikkaa. Ratsastetaanko nimella vai mitä löytyy nimikoinnin takaa. Laatua, luotettavuutta ja oikeasti hieno ajatus. Vai päätyikö nimikoristamaan alelaarin pohjalle joutavaa rimpulatuotetta. Mitä-kuka-miss-miksi. Ymärrätte nyt varmaankin viehtymykseni näihin tuotteisiin.

Haluan omakätisesti kokeilla löytyisikö ällömakean Britneyn nimen takaa tällä kertaa vaikkapa jokin oikeasti käyttökelpoinen tuote?

Hankin itselleni Britney kokoelmasta tuon paljon kaipaamani hiustenkuivaimen sekä suoristusraudan. Kuivan on kokonaan kotikäyttöön - kuten edellä kerroin, entinen kuivain sanoi sopimuksensa irti. Suoristusraudan ostin puhtaasti uteliaisuuttani sillä mielellä, että jos tuosta raudasta johonkin on, otan siitä itselleni työkäyttöön hyvän reservityökalun.

Aloitetaan arvostelu hiustenkuivaajasta.
Ammattikuivaimeen verrattuna tämä Britney kuivain on kevyehkö, mutta tukevan oloinen - oletan moottorin olevan ammattikäyttöön tarkoitettua kuivaajaa kevyempitekoinen. Kuivain on kotikäyttöön hyvänkokoinen - ei liian kömpelö tai painava - tuntuma käteen otettaessa on todella hyvä.

Kuivaimessa on kaksi eri lämpöasetusta ja kaksi eri tehoasetusta sekä kylmäpuhallusvaihtoehto. Muka tulee suorasuutin sekä kiharalle hiukselle tarkoitettu diffuuseri.  Kuivan on kuluttajakäyttöön tarkoitetuksi kuivaajaksi hyvätehoinen. Lyhyt tukkani kuivui Britney kuivaimen avulla reilussa viidessä minuutissa.

Ainoa miinus on verrattaen lyhyt johto.

Brityney suoristin osoittautui sekin kelpo hankinnaksi.
Suoristin itsessään ei ole mitenkään ihmeellinen, helposti käsiteltävän painoinen ja mallinen.  Suoristuslevyt ovat keraamisen turmaliinipinnoiteen peitossa, lämpötilavalikossa on säätömahdollisuuksia 100 asteesta aina 180 asteeseen. Lämpötila jää raudassa kuumimmillaankin melko alhaiseksi, se ei tosi tunnu vaikuttavan olennaisesti suoristustehoon.

Rauta on testikäytön perusteella parhaimmillaan, kun raudan avulla halutaan tehdä rentoa-ja-samalla-napakkaa kiharaa hiuksen latvaosaan. Suoristustulos raudalla on perussuoraan tukkaa kelvollinen, kiharaan pohjaan en ole päässyt suoristustulosta vielä kokeilemaan.

Hiustenkuivaajann lailla tämänkin tuotteen heikoin puoli on todella lyhyt johto. Kenties se olen vain minä jota johdon lyhys edes häiritsee. Myönnetään olen tottunut ammattivehkeiden salonkipituisiin johtoihin.


Loppufiilis näistä ostoksista: 
Hyvää käyttötavaraa todellella edukkaaseen hintaan.
Britneyn nimi tuotteen kyljessä ei tuotteen osalta käännä vaakaa suuntaan tai toiseen. Perushyviä vehkeitä, aivan sama mikä nimi niihin on printattuna.


Napakkaa kiharaa suoristusraudalla.


Onko joku teistä hankkinut itselleen jotakin  näistä Britney Spears Hair Care Collection tuotteista?
Millaisia käyttökokemuksilla teiltä löytyy? Onko tuote hintansa arvoinen?


Rakkaudella,
Sallamari


Ei kommentteja