28. helmikuuta 2016

Punaista huulipunaaPyysin hiihtolomareissulta tuliaiseksi uuden huulipunan. 

Sellaisen minä myös sain.

Ihaninta tuliaisessa on tarina siitä miten juuri tämä huulipuna valikoitui tuliaiseksi.  JunttiP pyytää laivan Tax Free myymälässä myyjättäreltä kaikkein punaisinta huulipunaa. Pitkällisen brändihuulipunien hintojen kauhistelua sisällään pitäneen keskustelun päätteeksi sopiva puna löytyy. 

" Miten joku huulipuna voi maksaa yli 40 Euroa? "
" Halvemmalla saa sieltä myymälästä litran kohtuuhyvää viskiä. "

" Toin sulle paremman väristä halvempaa punaa,
et sä olis kuitenkaan raaskinut sitä kalleinta koskaan käyttää."

Kun tiedustelen miksi tuliaishuulipuna on väriltää juuri oikean punaista vastaus on yksikertainen - pyysit huulipunaa, huulipuna on punaista ja muun väriset huulimaalia.

Asia selvä.

Pyysin huulipunaa ja sain mitä kauneinta punaista huulipunaa.
Huulipunan lisäksi meikkivalikoimani on tällä viikolla täydentynyt vihdoinkin valkoisella nestemäisellä rajausvärillä. Pitkällisen etsinnän jälkeen löysin koostumukseltaan sopivalta vaikuttavaa väriä Ebaysta ja nyt viimein venyneen toimitusajan päätteeksi rajausväri on vihdoinkin minulla. 

Väri on merkiltään tuntematon - paketti on valkoinen ja vailla nimi tai tuotetietoja. Jälleen kerran ei niin vaikuttava valinta tälläinen anonyymi tuoteselosteeton tuote, vielä kun puhutaan dineesta jota laitetaan herkälle silmänympärysiholle - muttakun minä niin pitkään olen haaveillut valkoisesta nestemäisestä rajausväristä. Toistaiseksi muutaman ensikokeilun perusteella tuote on osoittautunut ihan toimivaksi, ei kutinaa eikä kirvelyä havaittu.

Jos tiedätte jonkun hyvän tunnetun brändin valmistavan mattavalkoista nestemäistä rajausväriä otan tiedon kiitollisena vastaan.


Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Huomenna luvassa vihdoinkin niitä Project 333 -kuulumisia.


Rakkaudella,
Sallamari

Ei kommentteja