26. maaliskuuta 2016

Kat von D Chrysalis -palettiProjektini meikkikokoelman uusimisen parissa jatkuu lupaavasti. Pitkä odotus on ohi kun posti viimein toi perille puolitoista kuukautta sitten tilaamani toisen KvD Beauty -kokoelman luomiväripaletin. Tämä sävymaailmaltaan sinivoittoinen viileän tummanpuhuva paletti kantaa nimeä Chrysalis ja on julkaistu yhtä aikaa syksysävytteisen Monarch -paletin kanssa. Tämä luomiväripalettikaksikko on syntynyt Kat von Deen kertomuksen mukaan hänen syvästä rakkaudestaan perhosia kohtaan. Chrysalis -paletin yhteensoituvien värien avulla on mahdollista kokea perhosmainen uudelleensyntymisen ja uusiutuminen erilaisten meikkilookien kautta.

Chrysalis luomiväripaletit värisävyt sopivat Monarch paletin säyjä paremmin kaltaiselleni värianalyysien talvi persoonalle. Tämänkin paletin värinapit ovat taattua tavaraa, erittäin runsaspigmenttisiä ja koostumukseltaan hyvin levittyviä. Chrysalis paletin kansikuvan värimaailma saa minut lumottua aina uudelleen ja uudelleen.
Paletti pitää sisällään 12 luomivärinappia. Isot napit pitävät sisällään 2.7g väriä ja pienemmät napit 1.4g.

Paletin yläriviltä löytyy kolme korostusväriä lifelike (mattainen kermasävy), lunar lights (helmiäisharmaa), lucid (kimalteleva hempeä roosa).  Alemmalla rivillä kolmen napin sävyryhmiksi jaoitellut varjostus- ja sävyvärit;  hybrid moments (tumma mattavioletti), mezzanine (kimaltava violetti), transition (helmiäishohtoinen malva), glasswing (mattainen karamellisävy), melancholia (helmiäishopea), black milk (mattaharmaa), graphic nature (helmiäishohtoinen hiilisävy), entombed (helmiäissininen), tornay (matta navy).

Minun suorikkeja tään paletin sävyista ovat Lucid, Transition, Glasswing ja Entombed. Etenkin tuo mattainen karamellisävy Glasswing on aivan omiaan silmäluomen luonnollisen varjostuksen tekemiseen.
Chrisalin on täydellisen ihana luomiväripaletti - sävyrikas, monkäyttöinen ja riitto
isa.  Smokey Eye -lookin ystävälle tämä paletti on ihan ykkösvalinta. Muiden KvD Beauty tuotteiden tapaan Chrysalis paletti on omien sanojensa mukaan vegaaninen ja eläinkoevapaata kometiikkaa.

Ainoa miinuspuoli minkä keksin on se, että tämän väripaletin mukana ei tule mitään tutorial -lehtistä. KvD uudet Shadow -sarjan meikkipaletit ja ainakin Mi Vida Loca -paletti pitävät sisällään vinkkejä erilaisten silmämeikkien tekemistä varten. Sephoran You Tube kanavalla sekä hakusanalla Kat von D makeup tutorial löytyy hyviä ohjeita KvD meikkipalettien käyttöön.

Kuulin iloisia uutisia siitä, että Ruotsin Sephorasta on nyt saatavana KvD Beauty -sarjaa. Iso helpotuksen huokaus! Hieman haastavaa on ollut saada näitä KvD tuotteita tänne suomeen. Nettikaupoista näitä löytää ihan hyvin, mutta aika monasti nettikaupan kanssa joutuu erikseen neuvottelemaan, että tuotteen saa toimitettua suomeen.


Lisää Chrysalis -meikkikuvia luvassa myöhemin.


Rakkaudella,
SallamariEi kommentteja