18. maaliskuuta 2016

Se aivan parhain +1

Vakavastiotettava kahvilakaveriselfie, koska SoMe.

JipppikaJay-Jee-Jee! Ettekä ikinä usko, mutta nyt on pakko hiukan hehkuttaa viime viikon lauantaita. Kaikesta tavanomaisuudesta poiketen nimittäin poistuin omalta kotipihalta ja piipahdin lauantaina pienellä visiitillä Helsingissä. Ihana Aaveplaneetta -blogia raapustava Lara nimittäin kysäis taannoin lähtisikö Luotto Avec aka minä hänen seurakseen Lushin järjestämiin kekkereihin. Luotto Avec -tittelin saamisen perusteena on se, että vastaa aina seuralaiskutsuun kyllä, joten sitä myöden oli hetkeksi poistuttava kodin ja tukkahypetyksen äärestä ja juhlittava vähän ystävän seurassa.

 Meille Laran kanssa on muodostunut tapa käydä yhteisillä Helsikinmiiteillä piipahtamassa pikavisiitti Hard Rock Cafessa -  Because we can. Koska kuka oikeasti käy Hard Rock Cafessa omassa kotimaassaa (tai no käykö niissä suomituristit enää edes reissatessaan)? 

Me käydään, koksa ollaan jo sen verran hyvin ajan parinoimia että muistetaan selkeästi ne hetket jolloin Hard Rock Cafe oli ehkä se kovin juttu ikinä. Hard Rock Cafe Hallelujah! Ollaan me kyllä toki sen verran semisti f'nsejä, että käydään e kyllä yhdellä lattella kahvilassa aina kun tavataan - niinkun kaikki bloggarit tekee tavatessaan toisaan.

Because se on se juttu.


Glitteriä oli aivan kaikkialla, jopa herkkupöydän antimissa.
Tässä kaikki mitä keliaakikko ja vilja-allerginen tohtivat herkkupöydästä napsia.

Eniten käyttämänni Lush tuotteet; hammastahnatabletit ja huulirasva.

Ihania punavärejä joista tahhtoisin jokaisen.

Lush juhli kahdeksan vuotista taivaltaan Suomessa ja Helsingin Manskun liikkeessä tätä merkkipäivää juhlittiin siis Glitter Madness -tapahtuman merkeissä. Viime lauantaina iltapäivästä oli liikkeessä kaikille avoin tilaisuus ja sulkemisajan jälkeen oli kutsuvieraille tarkoitettu K-18-tapahtuma. Minä siis löysin tieni kutsuvieraskekkereihin ihanan Laran luotettavana "plus ykkösenä."

Bileiden teemana oli glitteri ja paikanpäällä kimallusta oli aistittavissa runsain mitoin. Oman osani kimalluksesta paikalle toin ihana Tigeristä bongatun kimallerusetin myötä. Myönnän avoimesti kuolanneeni Laran ihanaa glitteriasustetta koko illan - en kuitenkaan kateudesta kyynelehtien, vaan puhtaasti tuosta glitteriöverit kiskaisseesta käsilaukusta inspiroituen.

Ihaninen Lush tuotteiden ja maukkaiden gin -pohjaisten juomien lisäksi illan ihaninta antia oli ihmiset. Kauniita iloisia ihmisiä joka puolella - voiko parempaa verkostoitumisympäristöä ollakaan.

Meidän tiimin osalta ilta loppui lyhyeen. Jatkot DTMssä jäi muiden niskoille Hyvä Avec -tiimimme suunnatessa Kampin kautta kumpikin omaan kotiinsa. Sen verran väsyttävää on tämä aikuisopiskelijan elämänrytmi meillä molemmilla, että oma sänky vei voiton taatusti hyviksi muodostuneista jatkobileistä.

Ehkä ensi kerralla sitten.


Tuulettumisfiiliksissä.

Kasapain ihania parempilaatuisia valokuvia Lush Glitter Madness -taptuman tiimoilta kannattaa käydä bongaamassa Laran Aavepaleetta -blogista (täältä se löytyy).

Minä olen kameran suhteen tässä elämän hetkessä vähän välivaiheessa. Ihan tukkuajuttujenkin puiteeisssa uusi kamera on hankintalistalla, sillä omaa osaamistaan kun saa parhaiten tuotua esille hyvälaatuisen kuvaporfolion muodossa.

Tällä kertaa on vielä pärjättävä näillä kännykällä napatuilla tilannekuvilla.


Mukavaa perjantaita!

Millaisia suunnitelmia teillä on viikonlopun varalle?
Onko virpojia varten jo varustauduttu ruudun sillä puolella?
Jos on niin miten?


Rakkaudella,
Sallamari

2 kommenttia:

 1. Oli ihana tavata teidät molemmat! ^__^ Ja mikäs sen parempaa kuin glitter-teemaiset pippalot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitter -teemaiset pippalot on kyllä aina kuuminta hottia.
   Oli ihana tavata <3

   Poista