22. huhtikuuta 2016

Empty Moon -manikyyri

Pientä vaihtelua Empty Moon -lakkaukseen - kultaa ja punaista.

En muista olenko blogissa aikaisemmin maininuut ihailevani yli kaiken hyvin hoidettuja käsiä kauniisti lakattuine kynsineen. Tunnustan katselevani ihmisten käsiä ja ihailen usein ääneen bongatessani jollakulla erityisen kauniit lakkaukset kynsissä.

Pohdin toistuvasti rakennekynsien laittoa itselleni. Jokainen suunnitteukerta päättyy aina siihen lopputulokseen, että juuri tällä hetkelle ei minulla kaiken kiireen keskellä ole riittävästi aikaa kauniiden kynsien ylläpitoon. Tai olisi, jos bongaisi jonkun joka voisi kolmen viikon välein piipahtaa kotonani hoitamassa tarvittavat kuukausifiksailut. 

Unelmieni kynnet ovat 30 -lukua henkivät mantelimalliset Empty Moon -lakkauksella koristellut ihanat kauniit punaiset ja kiiltävät. 30-luvun puolivälin tienoilla yleistyi Empty Moon -lakkaus, jossa kynnen keskusta maalattiin rohkealla sävyllä jättäen kynnen alaosan puolkuu "paljaaksi" sävyttäen se liidunvalkoisell- tai kermansävyllä. Lopputuslos on eräänlainen käänteinen ranskalainen manikyyri. Rohkeimmat yhdistivät tähän lakkaukseen vaalean ohuen French Tip -raidan kynsien kärkeen.


Ne ihanat geelirakennekynnet 

 Omilla töpökynsillä mennään toistaiseksi. Kotona tehty geelilakkaus toimii paremman puutteessa. Lakkauksen olen saanut uskollisesti pidettyä kynsissä jo muutaman kuukauden ajan. Noissa halppisgeelilakoissa eniten harmittaa ehkä se, että reilun viikon käytön jälkeen kummassakin kädessä yhden tai kahden kynnen osalta lakkaus alkaa repsottamaan - päädytään vaiheeseen, jossa miettii pitäisikö repsottavat kohdat paikata vai uusia koko lakkaus kummankin käden osalta.

Todellisia First World Problems -haasteita tälläiset lakkaukset - eikö totta?

Haluaisi pitkät ihanat kynnet muttei ehdi,
kompromissiratkaisuna geelilakkaus kotona
- haasteeksi siinä muodostuu pysyvyys.

Pihinä ihmisenä tietenkin kunnon geelilakkoihin ei vielä ole investoitu,
sillä geelilakkaus on tässä kohtaa kuitenkin vain se kompromissiratkaisu.

Voisipa saadakin kaiken silmiä räpäyttämällä.

Kaikki mulle heti nyt.

Geelilakatut omat töpökynnet


Rakkaudella,
Sallamari


3 kommenttia:

 1. Noihan on todella kauniit,itsekkin ihailen upeita lakkauksia ja pitkiä kynsiä,luonnostaan kun mun kynnet on aina olleet huonot ja lyhyet.geelikynsiä haaveilen ja olenkin vakaasti päättänyt kesäloman alussa ne laitattaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana päätös. Kesäloma onkin justiina hyvä ajankohta uusien kynsien hankinnalle. Pitäisiköhän itsein innostua?

   Poista
 2. Noihan on todella kauniit,itsekkin ihailen upeita lakkauksia ja pitkiä kynsiä,luonnostaan kun mun kynnet on aina olleet huonot ja lyhyet.geelikynsiä haaveilen ja olenkin vakaasti päättänyt kesäloman alussa ne laitattaa.

  VastaaPoista