30. toukokuuta 2016

Punaa huuliin ja baanalle


Tunnustan avoimesti haksahtaneeni minäkin kosmetiikkashoppailuun Ebaysta. Eipä sillä, että tämä on ensimmäinen kerta kun tilaan kosmetiikkaa Ebaysta tai ylipäätään jostakin nettisaitilta - tämän shoppailukierroksen tekee ainutlaatuiseksi se seikka, että tieten tahtoen sorruin ostamaan alle euron halppiskamaa.

Kun halvalla ostaa halpaa saa.

Postilaatikkoon tupsahti kiinasta pieni sievä pehmustettu kirjekuori sisältäen - yllätys yllätys - kaksi hulppean ihanaa aitoa feikkihuulipunaa! Ostokseni oli kaksi mattahuulipunaputkiloa - myyntikuvassaan täysin logottomissa tuubeissa - toinen kirkkaampi punasävyinen, toinen neutraalimpi nudesävy.

Paketista minulle paljastui Lime Crime -tuotesarjan Velvetines replikat sävyissä Red Velvet ja Riot. Värisävyissä ei mitään vikaa - omistan toisen huuliväreistä ihan originaalina tuotteena ja samalta näyttävät. Tämä replikatuote tuoksuu hassulle, aavistuksen petroolimaiselle ehkä. Rohkeasti olen kumpaakin punaa kokeillut ja vielä henki pihisee. Käyttömukavuus vitosen luokkaa - yhdestäkymppiin asteikolla - pysyvyys samoilla arvosanoilla. Hintaansa nähden siedettävä hankinta, replikapaketista iso miinus.

Hyvien punaisten huulipunien metsästysinto sai minut hankkimaan Lorealin tämän kevään uutuustuotteeseen Color Rich la Palette huulipunasetti hehkuvan punaisissa sävyissä.

Kaltaiselleni kirkkaiden punaisten huulien rakastajalle oiva valinta. Ihanat sävyt, mahdollisuus 3D huulimeikkiin yhdellä tuotteells ja rajauskynän kanssa pysyvyyskin loistavaksi todettu.

 


Kuukauden muut kosmetiikkapuolen loistohankinnat liittyvät hiuksiin. 

Ensinnäkin uusi pirteä sininen värisävy. Se on taiteiltu Crazy Color sarjan Bubblegum Blue värisävyllä mahdollisimman puhtaaksi vaalennettuun pohjaan. Tukkani on vaalennettu ihan äärirajoille ja tällä kertaa ilman Olaplexin apua - ei näin rakkaat lukijat, elkää kokeilko omaan päähänne. Do what I say, not mimicking me doing. Pitäisi vähän hävetä, että oma tukka on vaalennettu ilman Olaplex suojaa tähän pisteeseen - asiakkaille en kyllä suostuisi tekemään. Rapsakassa kunnossa on vähän tuo tukkani.

Aasinsiltaa pitkin päästään hyvää tuoteostokseen, joka tälläkertaa on lämpösuojatuote. Tukassa on sen verran pituutta, että sitä on kiva muotoilla kuumilla välineillä pöykeämmäksi. Ilman lämpösuojaa ei tämän rapeaksivaalennetun (plus huippuhienon sävyn omaavan) kuontalon kanssa uskalla kiharrushommiin ryhtyä, palaa sävy ja tukan latvat aivan karrelle.

Paul Mitchellin Hot Of the Press suihke on valintani hyvien lämpötyökalulla taiteiltujen kiharoiden pohjatuotteeksi. Vähän tyyris tuote - no kyllä - mutta on se riittoisakin. ksi putelli kestää maltillisessa kotikäytössä yllätyksellisen pitkään.

Tuote on kevyt eikä tahmaa tukkaa laiton aikana. Keveydestään huolimatta antaa hiuksille täydellisen lämpösuojan ja rakennetta kampauksen pohjalle.

5/5 tuote, aivan loistohankinta.
Yksi työpäivä ennen lomaa!
Kyllä kelpaa.

Mukavaa alkanutta uutta viikkoa!

Rakkaudella,
Sallamari2 kommenttia:

 1. Enpä oo koskaan kuullutkaan, että meikeistäkin olisi feikkiversioita :O Toisaalta en ole mikään ekspertti meikeissä muutenkaan, ronkelikin kaiken lisäksi.

  Tukan uusi sävy on ihana, mutta harmi että on karrelle poltettu. Oma tukka on onneksi hyvässä kunnossa, vaalensin juuri eilen :) Kookosöljyllä huljuttelin koko pään ja sitten vaalensin juuren. Vähän liian tummaksi jäi osalta kohtaa, että katotaan kuukauden päästä viitsiikö sitä tälläkään kertaa ryhtyä tasoittelemaan vai pärjätäänkö tällä taas seuraavat puoli vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, kaikesta tuntuu nykyisin olevan piraattiversioita. Ehkä oudoin törmäämäni kopio on OralB hammasharjan piraattiversio. Minun ajatusmaailmaani aivan käsittämätön tuote :)

   Meikkejä internetin iheellisestä maaiäasta ostaessaan saa on tarkkana, tuoteväärennöksiä on kaupan lähes joka toisella kauppiaalla :(

   Poista