29. kesäkuuta 2016

Hei hei, mitä kuuluu

Ihana Leila Halkeama oppaanamme Taidehallin Tom of Finland -näyttelyssä


Kuuluu koulun täyttämää arkea - ihania asiakkaita ja lukemattomia tilaisuuksia joiden myötä on saanut oppia rutkasti uusia asioita. Kuuluu unettomia öitä, kun erityisherkkyys oireilee aktiivisesti juuri nyt ja hikisenä helteisessä kodissa on lähes mahdotonta saada unesta otetta. Luonnollisestikin huonost nukuttujen öiden seurauksena kuuluu vähän kärttyisiä väsymyksen värittämiä mielialoja, jotka toivottavat ovat lähiaikoina jo tasaantumaan päin. Kuuluu leggareissa ja trikootunikassa vietettyjä päiviä, kun aistiyliherkkyys koettelee ja kaikki vaatteet tuntuvat kurjilta päällä.

Kuuluu paljon myös iloisia asioita.

Kuuluu Pride-viiikon ohjelmaan osallistumista, vaikka etukäteen jo puoliääneen olen sanonut että tämän vuoden Helsinnki Pride -viikon minä missaan ihan tietoisesti. Tänään treffailtiin Helsinkikodin Lindan kanssa ja piipahdettiin Taidehallilla katsomassa Tom of Finland näyttely - neljäs kerta kun TOF näyttelyn suomessa näen ja joka näyttelyssä on ollut aina uutta nähtävää. Tämä oli erilainen kuin aiemmat näyttelyt, mutta hyvä omanlaisenaan. Mullahan kuuluu siis myös hyvän ystävän seurassa hengailua.

Kuuluu vaatepohdintaa ja uusia Ebaysta tilattuja vaatteita. Pohdin vaihtaisiko Project 333 -vaatekaapin hetkellisesti kapselivaatekaappin. Olen onnistuneesti bongannut usemman itseäni inspiroivan kapselivaateaappimallin Pinterestin syövereistä ja niistä inspiroituneena haluaisin kokeilla vaihteeksi kapselivaatekaappia.

Kuuluu syntymäpäiväien odotustsa ja niiden suunnittelua.. Tai oikeammin kyllä pohdin syntymäpäivälahjaa itselleni ja sitä pitäisiö pitää virallisena syntymäpäivänä kakkukahvihetki itasella. Laittaa avoin kutsu ja katsoa miten käy - varata tietenkin kakkua ja pannullinen kahvia mahdollisten paikalle eksyvien varalle. Syntymäpäivälahjatoivee suhteen olen hieman hakusessa. Uusi käsilaukku tai uuudet kengät olisivat aika makea juttu. Tietysti työvälneitä pohdin tässä vaiheessa opintoja myös - mutta toisaalta, voisi kai sitä toisinaan hankkia jotakin ihan vaan omaksu hyvikseen eikä aina tulevaisuuden uraa silmällä pitäen.

Kauneudenhoitoon liittyviä pohdintoja kuuluu myös.

Mihin  väliin arkirytmiä mahtuisi kynsihuolto - ja mahtuisiko se-  vai pitäisikö sittenkin investoida mielummin kestoripsiin. Tukkahuoltoa on myös pohdinnan alla - missä välissä sitä ehtisi omaa tukkaa pohtimaan, niin ja mitä sitä seuraavaksi keksisikään.


Kuten vakilukijat ehkä ovat jo huomanneet, blogin osalta kuuluu totaaalista Writers Block -eloa. Into kirjoittamiseen on ainakin hetkellisesti kadoksissa, sen huomaa jokainen heikentyneenä tekstin laatuna sekä pitkittyvinä postausväleinä.

Toivotaan, että tämä kaikki on tilapäistä ja syksyn tullen löydän innon palata takaisin blogin pariin innostavien BodyLove aiheiden kanssa.

Siihen saakka mennään hiljaiseloa ja satunnaisella tahdilla tipahtavia postauksia.


Mukavaa kesää teille kaikille!
Minä vähän niinkuin lomailen nyt.


Rakkaudella,
Sallamari
2 kommenttia:

  1. Kyllä se näyttely pitäisi käydä katsomassa, meillä vielä jäänyt kiireiden ja nyt viimeksi flunssan takia. Kunhan tästä taas raahautuu ihmisten ilmoille.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttely on todella hyvä, suosittelen lämpimästi!

      Poista