23. kesäkuuta 2016

Mäkkimenu ja ennakko-odotuksia


Hei te nuoret miehet Kampin Kookaupassa tänää puolenpäivän jälkeen!

Tämä ei ole deitti-ilmoitus (vaikka juuri teitä tässä huhuilenkin). Niin ja ihan todellisin silmin katsoen ette te kyllä mitään ihan nuoria miehiä enää ole - lähempänä keski-ikää kuin 18 -vuotis synttäreitä.

Enivei, asia miksi teille nyt kirjoitan on se että haluan oikoa kohtaamisemme aikana teille syntyneitä mahdollisia asianviereem lipsahtaneita mielikuvia. Emme me oikeasti kohdanneet, pikemminkin ohitimme toisemme pikaisesti niinkuin ihmisille tapaa usein käydä kaupan kassoille jonotellessa.

 Te huomasitte minut sieltä ihmisten joukosta ilmeisen tehokkaasti, kun päätille jakaa aiheuttamani huomionarvoisen bongaustilaisuuden keskenänne ääneen ja vielä sormella osoitellen. Totta olenhan minä melko pakkaus - värikäs, kurvikas ja paljon hymyilevä nainen. Aika epäsuomalainen ilmestys jollakin mittarilla mitattuna. Hymyni ei tosin ollut tänään huomionne herättänyt kohde, vaan tällä kertaa te bongasitte minuuteni sijaa ostokseni.

Turpee mimmi mäkkärikassin kanssa ostaa lisää suklaataa.

Näillä sanoilla teistä ensiksi minut bongannut kuvaili naurunröhinän kera minua toiselle ryhmänne jäsenelle. Kympin arvoinen suoritus, näkökyky toimii moitteitta, sillä siinä minä kassajonossa seisoin mäkkikassi kourassa ostamassa suklaata. 

Rehevä nainen, roskaruokaa ja suklaata.
Inho kasvoillanne oli silmin nähtävää.

Let's get this shit straight.
Me kaikki olimme kaupassa lounastunnilla (salakuuntelin teitä puolikorvalla, joten tiedän että samoilla asioilla oltiin) Teidän ostossaaliina oli jäätelöt, minulla 5 Kinderpatukkaa (2€/5kpl tarjous).

Meidät erotti lounastuntiostoksiamme verrsten toisistamme näkyvästi sukupuoli-identiteetin lisäksi se, että teidän seurueen jäsenten mahtuessa painoindeksiluokituksessa sallittujen rajojen sisäpuolella minun huidellessa samaisella arvoasteikolla jossakin rajojen ulkopuolisella alueella.

Ai niin, te myös päätitte repiä huumoria päiväänne minusta ja otoksistani, tehden niistä mielivaltaisesti mielestänne hyvin huumoria herättävällä tavalla naurettavan nolon combon.

Ai niin, paitsi että teidän jäätelöt meni teidän massuihin (näin kun avasitte kääret ja otitte herkuista haukut kaupan ulkopuolella). Mäkkärin pussissa oli herkullinen lounassalaatti niin ja ne minun ostamani suklaapatukkani ilahduttivat nälkäisiä opiskelijatovereita jotka yllättävän kiireisen päivän myötä eivät olleet ehtineet ruokstunnille vielä. 

Ihan sillä vaan kun siinä minua ihastellessanne jauhoitte väsynyttä läppää terveellisistä valinnoista.

Niin, läskihän se on se ahne joka ahmii sisäänsä kaiken ja vielä vähän lisää. Ihan oikein että sen kustannuksella vähän repii huumoria päiväänsä sormella osoittelun ja naurun vauhdittamana. Sietääkin hävetä ostoksiaan, mokoman läskin.

Yeah, right!

Tukehtukaa protskupirtelöihinne.


Rakkaudella,
Sallamari


ps. No hard feelings.
Omaa asennettaanhan voi aina parantaa.
3 kommenttia:

 1. Sitä jotenkin olettaisi että aikuisilla ihmisillä olisi jonkinlaiset käytöstavat ja kyky miettiä mitä missäkin tilanteessa on kohteliasta puhua ja milloin kannattaisi pitää mölyt mahassaan :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus musta tuntuu, että lapsilla on paljon aikuisia paremmat käytöstavat. Tottahan lapsi joskus laukoo mitä oudoimpia asioita suusta, mutta suurimmaksi osaksi rumaltakin kuulostavat asiat tulevat rehellisyydestä kun lapsi ne sanoo. ILapsen on aitoa ja tervettä, aikuiset purkavat vain omia kipupisteitä toisiinsa päästellen sammakoita suustaan.

   Poista
 2. Minäkin pohdin, että miten hitossa ihmisillä ei ole mitään käytöstapoja. Ei ole tullut mieleenkään kommentoida ääneen tuollaisia ostoksia, paitsi varhaisteini-iässä ihmeteltiin (hiljaa) koulun pihalla, miten yhdellä pyöreällä pojalla oli isommat tissit kuin meillä tytöillä. Ei sitä kukaan kyllä mennyt toivon mukaan sanomaan päin naamaa, eikä muutenkaan kommentoitu kuin omassa kaveriporukassa. Ei se ole hyvää käytöstä teineiltäkään, mutta vielä huonompaa aikuisilta ihmisiltä, joilla pitäisi jo olla käsitys siitä mikä on hyväksyttävää ja mikä ei.

  Todella harmillista, että jouduit tuollaisen fat shamingin kohteeksi (saako tätä termiä käyttää tässä yhteydessä?). Tuntuu siltä, että laihuutta ihannoiva nykymedia antaa kaikkien oikeudeksi laukoa tuollaisia ajattelemattomia kommentteja sekä netissä että livenä :/ Jokaisella on oma mielipiteensä ja ihanteensa, mutta ei niitä tarvitse julkisesti mennä sanomaan. Jos joku sanoisi niille jätkille muutaman vuoden ja muutamankymmenen kilon jälkeen, että siinä se kaljamaha taas ostaa kaljaa, niin mitenhän suu pantaisiin silloin? Tuntuu vaan siltä, että harva (nainen) menee laukomaan päätään miehille samaan tapaan kuin miehet tekevät naisille. Tasa-arvo se ei toteudu tässäkään hommassa.

  VastaaPoista