7. heinäkuuta 2016

OUCH

Mutkattoman yksinkertaista asustustsa kesähameen seuraksi

Kesäinen juhlalookin kruuna tämän kesän ehdoton asuste - Crocs balleiinat. Kesän hittiasuste on tällä kertaa valikoitunut hittiasusteen rooliin hieman pakon edessä - ei sillä, että pakkotilanne on mitenään huono tekosyy uusien trendivillitysten luomiseen. On nimittäin niin, että jalassani on ikävä kiputila jalkapohjan takaosassa. Kantapää on aka ja tuntuu, että jokin jänne jalan alla on ikään kuin liian kireällä.

Facebookissa suoritettu pikagallup antoi kuvailemalleni vavalleni vahvalla äänienemmistöllä diagnoosiksi plantaarifaskiitti - tulesdus jalkapohjan ja akillesjänteen välimaastossa. Kuulemma kiusallinen ja kivulias vaiva, mutta pitäisi mennä ohi hyvällä hoidolla. Joten lauantaina suuntaan fysioterapeutin käsittelyyn katsastamaan kehon asentoja ja seisomakulmauksiani - kineesioteippaustakin ilmeisesti mietitään.

Kun vaiva äityy liian kiusalliseksi on apu onneksi lähellä.

Mitä me tehtiinkään ennen Faceboook aikaa?

Kärsittiin ja soitettiin viimeksi yhdelle kaverille, joka veikkasi jotakin diagnoosia vaivaa ja ehdotti että kysyppä tuolta kaverilta. Puheluringin päätteeksi oli diagnoosi vahvalla äänienemmistöllä noin jotakuinkin hallussa ja ensiapua vaivaan löydetty.

Paljon kiitos FB - apu löytyy nykyisin paljon nopeammin.


Maalaisromanttista humppatunnelmaa

Palataan hetkeksi vielä takaisin tämän hetken kuumimpaan asusteeseeni - niihin Crocseihin. Ovat oikein pehmoiset ja mukavat, sellaiset joiden kanssa askeltaessa kantapäähän sattuu kaikista vähiten.Hinta-laatu -suhdekin on oiken kohdallaan tässä hankinnassa. Nappasin tossukat käyttämättöminä kirppuutorilta vaatimattomaan neljän euron hintaan. Viime kesänä katselin samaisia tossukoita Prisman alesta reilulla kuudellakympillä - onneksi jätin sillä kertaa harkinta-asteelle.

Viime viikon lauantaina poikkesin sitten oikein juhlimassa Crocs -tossukat asusteena. Lähikylässämme Raatalassa on tällä viikolla juhlittu Humpparallin merkeissä ja samaisia humppatunnelmia minä lauantaina kävin haistelemassa. Kerrakin ympäristö, missä Crocseilla höystetty asu on omiaan - sopivasti maalaisromanttinen ja samalla hienostelemattoman mutkaton.

Käytännöllisyys ennen kaikkea.

Humpparallitunnelmia on luvassa lisää loppuviikosta, sillä huomenna suuntaamme burleskiryhmän kanssa humppa-areenalle pienen lavaesiintymisen kera. Minä olen tällä kertaa listannut itseni avustavaan rooliin ja toimin meidän osuuden juontajana.

Mukava perjantaiyö tiedossa.


Lyöytyykö ruudun sieltä toiselta puolelta onnellisia Crocsien omistajia?


Mukavaa torstai-iltaa!


Rakkaudella,
Sallamari


Ei kommentteja