23. heinäkuuta 2016

Versace Love

Nämä kehykset ovat kuin tehty juuri minulle.

On keankin pakko kehua Facebookin kohdennettua mainontaa. Sattuipa niin, että tämän viikon maanantaina - päivää ennen syntymäpäivääni - iskin silmäni Fb fiidiini ilmestyneeseen Instrumentariumin Kaikki kehykset vähintään -70% - mainokseen. Mainoksen kuvituskuvana maailman ihanimmat Vesacen mustilla timanteilla koristellut cat eye -malliset kehykset! Maailmankaikkeus puhuu taas mulle.

Versacen retrohenkiset silmälasikehykset ovat heikkouteni.

Hehkutin suureen ääneen JunttiPeelle maailman ihanimmista kehyksistä ja siitä, että nyt ne ovat kaikenlisäksi vielä tarjolla opiskelijabudjettiystävälliseen alehintaan.

Syntymäpäivä oli ja meni sen kummemmitta seremonioitta. Paitsi, että noin 25 vuoden tauon jälkeen sain syntymäpäiväkortin isältäni - ihan vaan näin sivuhuomiona teille tälläisen pienen yksityiskohdan kertoakseni. Armas Junttini onnitteli lämpimästi ikääntymisen johdosta ja totesi palaavansa lahja-asioissa teemaan kun sopiva ajankohta ja minun näköiseni käytännnöllinen lahja löytyy. Sen verran on kai vielä valoitettava salaisuuksiaan, että lahjan saajana minä pidän käytännöllisistä lahjoista merkkipäivien ulkopuolella rutkasti enemmän kuin "hankin sulle nyt tälläsen kun sulla on kerran merkkipäivä" -lahjoista.


Eipä mitä, lahjan sain sitten tänään kun aika oli vihdoin oikea. Tarkemmin sanottuna minun aikatauluni osuivat tänään sopiviksi siten, että olin kotona Instrumentarium -liikkeen aukioloaikoina.

Siellä ne minua odottivat, uudet ihanat Versace kehykset. 

Kehyksille jäi alennuksen jälkeen hintaa reilusti alle satasen ja raskin säästöjen nimissä vielä investoida astetta parempiin linsseihin. Miinus kutosen linssivahvuudella on väkisinkin otettava linsseihin parikertainen ohennus, jotta kauniit kehykset näyttävät yhtään kauniilta linssit kehyksiin aseteltuina. UV -suojaus ja naarmuuntumaton kova pinta linsseissa on sekin plussaominaisuus lisää - kun sen samaan hintaan saa en pyytänyt poistamaan.

Linssivahvuudesta ja hajataiton korjaustarpeesta johtuen saan nämä kaunokaiset käyttööni 3-4 viikon kuluttua. Toimitusaika on näin kesälomasesongin aikana näemmä hiukan pidempi, verratessa siis näihin edellisiin laseihini,  jonka niin ikään hankin Instrumentariumin kautta alkuvuodesta. Nämä ensimmäiset Versace kehykseni ovat yhteistyöpostauksen tulos - miten kiitollinen olenkaan, että löysin nämä ensimmäiset lasit - tällä kertaa Versace -kokoelmani täydentyi yksinomaan alehuuman  (ah, niin ja niiden syntymäpäivien) myötävaikutuksesta.

Ehkä paras synttärilahja vuosikausiin.

Versace kehyskokoelmani - vanhat vs. uudet
Kumpi pari on kivempi?


Mukavaa heinäkuun viimeistä viikkoa teille ihanat lukijani!


Rakkaudella,
Sallamari

6 kommenttia:

 1. Todella hyvin sopii tuo uusien lasien malli sinulle! Itsellä ollut mietinnässä cat eye malliset ihan vain tavalliset aurinkolasit, mutta saapa nähdä milloin niitä saa aikaan mennä edes sovittamaan kaupoille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cat eye mallisia aurinkolaseja on tänä kesänä näkynyt tarjolla useammassakin paikassa. Onnea sovitukseen :)

   Poista
 2. Oikoluetko sä ikinä näitä sun tekstejä ennen julkaisua? Oon pidemmän aikaa jättänyt sun jutut lukematta, koska en siedä kirjoitusvirheitä. Pliis, voisitko tehdä asialle jotain!

  VastaaPoista
 3. Molemmat lasit ovat kauniita, pidän itsekin cat eye tyylisistä laseista ja tahtoisin parit eriväriset aurinkolasit lisää. Halpisversiotkin kelpaa, kun en suoraan aurinkoon kuitenkaan tuijota, mutta olisihan se joskus hyvä jos olisi oikeasti laatua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä harrastan halppiksia aurinkolaseissa. Mun suosikki arskat on eurolla ostettu Berliinistä sellaiseta eurokaupasta reilu kolme vuotta sitten. Silmälaseissa pitää vähän panostaa laatuu, ne kun on käytössä päivittäin.

   Poista