5. syyskuuta 2016

Bearded Dame Love

Fangirl Picture 2016 - kasvoillani on täydellinen yli-innokkaan fanitytön ilme

Arvatkaa mitä
 - mä tapasin viikonlopun Ruotsinreissulla yhden BodyLove -idoleistani!

Miten paljon rakkautta voikaan mahtua yhteen naiseen?

Olen sydänjuurtani myöten hurmaantunut. Minut hurmannut nainen on nimeltään Harnaam Kaur - aivan helvetin kuuma kissa joka parrassaan on niin  järisyttävällä tavalla rock, että sydän meinaa väkisinkin jättää pari lyöntiä väliin häntä katsoessa. Harnaam on englantilainen Body Confidence -aktivisti ja kiusaamisen vastaisen työn lähettiläs. Harnaam työskentelee mallina, journalistina sekä aktivistina luoden työnsä kautta todeksi tavoitettaan pienentää kauneuskäsitteisiin liittyviä ennakkoluuloja avoimen keskustelun kautta syntyvän tietoisuuden lisäämisen keinoin. 

Harnaam tunnetaan mediassa nimellä The Bearded Dame - aito ja oikea parrakas nainen. Parta on lähtöisin lääketieteellisestä syystä, Harnaam sairastaa munasarjojen monirakkulatautia. Rohkea nainen ei enää suostu peittelemään itsensä syvintä olemusta vaan tuo itsensä rohkeasti esille karvoineen kaikessa kauneudessaan. Harnaam on kääntänyt kaiken kohtaamansa pilkan ja ivan positiiviseksi nosteeksi ja kiertää ympäri maailmaa opettamassa ihmisille erilaisen kauneuden ehdotonta hyväksymistä. Harnaam jakaa oman esimerkkinsä voimin tietoutta oman itsensä ehdottoman rakastamisen elämää rikastuttavasta voimasta.

Minä olen fanittanut Harnaamia Instagramin puolella todella kauan. Seurannut julkaisuja ihastellen hänen ainutlaatuista kauneuttaan, katsonut useamman dokumentin ja lukenut hänestä kirjoitettuja body confidence -teemaisia lehtijuttuja. Mimmi huokuu niin käsittämättömästi rakkautta ja ehdottoman itsensä hyväksymisen mukanaan  tuomaa sielukasta rauhaa. Haukon henkeä ja mietin, että tuossa on ilmielävänä yksi suurista BodyLove -asenne idoleitani. Yksi niistä isoista Internetistä löydetyistä esikuvista, jonka elämäntarinasta haen innoitusta omalle BodyLove -hypetykselleni.

Polkumme oli tarkoitettu kohtaamaan. Universumi heitti eteeni tilaisuuden tavata Harnaam ilmielävänä World Beard Day -festivaaleilla Tukholmassa. Harnaam oli kutsuttu paikalle kunniavieraaksi - miten sattuikaan, että ennen juhlapaikalle menoa lausuin seurueellemme ääneen "Voi ku paikalla oli joku niistä rohkeista parran kanssa elävistä naisista, joista mä ammennan inspiraatiota BodyLove -juttuihin"

Ihan rehellisiä kun ollaan, niin mähän olen piirtänyt aarrekarttaan unelmaksi
"Saan tutustua idoliini elävässä elämässä."

Hihkuin ääneen JunttiPeelle hihasta hämmentynyttä miestäni kiskoen "Kato tuo ihana partanainen tuolla on mun suuri BodyLove idoli ja että uskaltaisinkohan mä pyytää sitä mun kanssa muutamaan kuvaan."  Aivan totaalinen Fan Girl -moment.

Onneksi uskaltauduin astumaan rohkeasti Fan Girl -moment huumassani idolin luokse, sillä lopputulema rohkeasta Voisinko saaada kuvan sun kanssasi -pyynnöstä on aivan fantastinen. Antauduimme yhdessä aivan täysillä  BodyLove -teemaisten keskustelujen pyörteisiin. Ensimmäisestä vaihdetusta lauseesta lähtien mietin, että voikin mimmi olla ihanasti englantilainen puheiltavaltaan ja eleiltään. Iski välitön Lontooikävä.

Yhteinen sävel löytyi heti,
puhetta, kuvia, videoviestejä - spontaani BodyLove Activist meet up.

Halattiiin, naurettiin ja rakastettiin.
Itseämme, toisiamme ja koko maailmaa.

Rakasta enemmän. Anna itselle lupa kokea toinen ihminen - ole läsnä ja kosketa.
Jokainen kohtaaminen - sekin jossa toinen lähestyy sinua kiusaus ainoa aikomuksenaan - on tilaisuus jakaa tietoa eteenpäin. Tieto on valtaa, paras keino muuttaa maailmaa. Näe ilkeimmässäkin ihmisessä ihmisen arvokkuus. Naura paljon ja usein - käännä pilkka naurun kautta vahvuudeksi.

On ihanaa inspiroitua toisesta ihmisestä. Havahtua huomaamaan, että huolimatta siitä miten huippu tyyppi olen jo tässä hetkessä, voin omien tekojeni kautta antaa itsestäni maailmalle vielä enemmän. Lisätä positiivista nostetta tapaan jolla kohtaa elämän ja ihmiset.

Näin voisin kiteyttää kohtaamisemme minulle antaneen arvokkaimman annin.

Jos silmänräpäyksessä voi rakastua ihmisen sieluun minulle kävi niin.


Erilaisuus on järjetön rikkaus.
Erilaisuudessa piilee loppumaton vahvuus, 
kun rohkenee antaa itselleen luvan ajatella niin.

"Haters will always hate."
Eikä vihaajia kannata jäädä murehtimaan,
 keskittää kaikki energiansa niihin ihmisiin joita voi rakastaa saaden vastarakkautta.
Rakkaudessa piilee niin sanoinkuvaamaton voima.


We are stunning. Put two stunning to together and you get even more stunning.

kun ei vaan saa silmiään irti toisen silmistä

Tälläisin kuvin, tälläisin tunnelmin on mahtavaa aloittaa uusi viikko.
(Kuvat ovat hämäissä oloissa lievästi humalatilaisten kuumien partamiesten minulle napsimia, siinä syy kuvien lievään huonolaatuisuuteen. Eikai kukaan pysty kuvaamaan terävästi hämärässä, kun on samanaikaisesti oltava kuuma ruotsalainen parrakas mies.)


Until we meet again, stay gorgeous!
Näin totesi hymyillen tuo idolini minulle, kun tiemme illan päätteeksi erosivat.

Seuraavaa tapaamista odotellen.
Stay tuned!


Rakkaudella,
Sallamari


ps. jos et vielä tiedä miten hillitön mimmi Harnaam on, kannattaa vilkaista Googlen tarjontaa vaikkapa hakusanoilla Harnaam Kaur tai The Bearded Dame - takaan, että yllätyt positiivisesti.
On se vaan sen verta super tuo Harnaam.

2 kommenttia:

  1. Olipa tosi mielenkiintoinen postaus.:D Täytyy googletttaa, en ole The Bearded Damesta kuullut aiemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Ihanaa, että inspiroiduit Googlettamaan Bearded Damestä lisää :)

      Poista