10. lokakuuta 2016

Juuri tänään....söin päivälliseksi Pulled Pork lihaa ruisleivänvälissä - hampurilaista imitoiden, vaikka meneillään on lihaton lokakuu. Tänä vuonna minun osanottoni Lihaton Lokakuu -kampanjaan on lupaus kokeilla kaikkia markkinoilla olevia kasviproteiinivalmisteita. Härkis oli hyvän makuista, Mifu ja Nyhtökaura ostoslistalla.

...bongasin supermarketista Dumlen kausimaun, Gingerbread Toffeen. Ilokseni paljastui, että tuote on vehnätön joten löytyypä edes jotakin piparinmakuista minullekin talvikautta ilahduttamaan.

....nautin koko sieluni voimin työharjoittelusta pyöritellessäni iltapäivän hiljaisuudessa asiakkaan hiuksia permanenttirullien ympärille. Työharjoittelupaikkani Puistonkulman Parturi-Kampaamo Littoisissa on kerrassaan ihana paikka. Bonuksena ystävällinen ihana omistaja, joka on alati halukas auttamaan minua kehittymään työssäni askel kerrallaan paremmaksi.

...pohdin itsekseni joululahjatoiveitani,

....tilasin uuden mekon Ebaystä. 

...olen hämmentynyt usein käyttämäni sähköisen asiointipalvelun muuttunutta olomuotoa. Palvelun kehittäminenn on hieno tavoite, mutta selkeitä eteenpäinvieviä ohjeita ei sähköisessä asioinnista ole koskaan liikaa. Tänään ohjeita oli niin vähän, että eksyin ehkä kokonaan. Ajattelin huomenna olla yhteydessä palveluntuottajaan tukichatin välityksellä ja varmistaa että asioin oikeaoppisesti.

....himoitsin itselleni harrasteprojektia, Kudon Itselleni Maakuntalapaset. Sain Facebookissa viestinä linkin ET -lehden sivulle, jossa esitellään maakuntalapaset ohjeineen. Jokin maakuntalapasissa vetoaa minuun. Tarkemmin pohdittuani asiaa, mietin voisinko lahjoa jonkun innokaan kohtuullista korvausta vastaan kutomaan himoitsemani maakuntalapaset minulle.

....minut saa nauramaan Vesterinen yhtyeineen -bändin kappale Faija Käyttää Napapaitaa. Minulla on lapsuusalbumissa kuvia isästä ja minusta 70 -luvulta ja arvatkaa mitä - mun faija käyttää napapaitaa niissä kuvissa. Kuvassa on kesä ja helteinen heinäkuun päivä mummolassa, napapaidan käyttö on ihan oikeutettua. Ihana kamala 70 -luku.


Yksi elämäni monista Aivan Tavallinen Maanantai -päivistä, sellainen joka pitää sisällään yhtä aikaisesti aika paljon kaikenlaista ja oikeastaan ei mitään eriokoista.


Mukavaa uutta viikkoa kaikille teille lukijoille!Rakkaudella,
Sallamari


2 kommenttia:

  1. Ai niin se joulu! Pitääkö sitä jo vähän alkaa miettimään... ja varsinkin omia lahjatoiveita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...jos toivelahjan meinaa tilata jostakin kaukaa maailman laidoilta niin nyt on hyvä ruveta miettimään niitä että ehtivät perille ennen joulua :)

      Poista