4. lokakuuta 2016

OOTD - Ensimmäistä päivää uudessa paikassa"Meinaatko oikeesti lähteä noilla kengillä sinne töihin tänään?
Et niinku sitten yhtään illalla valita, että on jalat kipeet ja lonkkiin sattuu."


Hupaisa aamuinen keskustelumme Juntti Punaniskan kanssa, kun kerroin piipahtavani takapihalla nappaamassa pari kuvaa tästä asusta, kun kerrankin saa olla valoisaan aikaan aamulla kotona. Heti kättelyssä paljastan ihan avoimesti, että kengät ovat jalassa vain kuvaa varten - töitä tekemään sipsuttelin ihan kiltisti Crocsit jalassa. 

"Lavastaa asukuviaan mokoma!"
Mutta inhimillisyyden nimissä, katsokaas miten somasti on harallaan villatakin nappirivi kun puolihuolimattomasti olen villatakin ylleni asetellut. Että ei mikään napakymppiotos tämä lavastettu asukuva sit kuitenkaan.


Kuvan otsikon mukaisesti tänään oli ensimmäinen päivä ihan uudessa kampaamossa työharjoittelun nimissä. Ensivaikutelma on aina tärkeä, joten sitä silmällä pitäen tukkakin sai eilen uuden tuoreen värin. Tänä aamuna investoi kokonaiset kymmenen extra minuuttia tukan laittoon ja lopputulokseen olen kerrassaan tyytyväinen. Hiukseni näyttävät ja tuntuvat vaihteeksi ihan inhimillisen kuntoisilta. Ei uskoisi, että eilen vaalennettiin tyviosaa edellisiä kertoja rankemmalla kädellä.

Opintojen edetessä, on hienoa huomata miten hyviä ratkaisuja me opiskelijat osataan tehdä nykyään ihan itsenäisesti ilman kokeneempien apua. Olemme nykyisellä taitotasollamme kykeneviä itsenäisesti arvioimaan miten vahvoilla aineilla ja millaisilla vaikutusajoilla on vielä täysin turvallista tehdä töitä, niin ettei tee tukalle turhan päiten tuhoa. 

Työharjoittelussa havainnoin iloisena miten paljon minussa on tässä vuoden mittaan tapahtunut positiivista kehitystä ja miten paljon olen kerryttänyt osaamistani kampaajatyöskentelyssä. Kuinka itsenäisesti ja luontevasti sitä tänään osaakaan tehdä työtä alalla, jossa vuosi sitten oli niin noviisi että mietti kuumeisesti mihinkä suuntaan hiustenkuivaajalla tulisi osoittaa, jotta saisi mallinukelta hiukset edes jotenkuten kuivaksi.

Tänään tuli vahvana sellainen olo, että mä olen aika hyvä tässä hommassa. Olen todellakin löytänyt elämässä Mun Jutun ja kiitollisena saan huomata miten homma todella ottaa tuulta alleen.Parasta työharjoitteluviikoissa on myöhäiset aamut kotona. Perus kouluaamuna kello soi 4:40 ja siihen rinnastettuna tämän aamuinen 6:45 aamuherätys on silkkaa luksusta. Ensimmäistä kertaa ties miten moneen vuoteen, istuimme koko perhe saman pöydän ääressä nauttimassa aamupalaa. Käytän häpeämättä hyödykseni näitä myöhäisiä aamuja vuoden mittaan kertyneen univelan kuittaamiseen,

Olen viettänyt aikaa tiiviisti tosielämän parissa. Niin tiiviisti, että blogissa uusien tekstien ilmestymistahti on harventunut aika tuntuvasti aikasemmasta. Kiitos kaikille teille lukijoille, jotka yhä kuljette matkassani mukana. Niinäkin päivinä, kun sanottavaa on vähän, pyrin innostamaan maailmaa edes yhden asukuvan voimalla.

Enemmän innostavia kuvia löydätte Instagramin puolelta MangosForFlamingos - käyttäjänimen alta. Instagram on nopeampi ja enemmän ajan hengessä mukana, kuin tälläinen jäsennelty blogiteksti.

Lokakuun To Do -listalla blogin osalta on Tyylini Evoluutio osa II ja Anette Ahokas Designin kanssa tehdyn yhteistyön toinen osa. Ehkä jotakin kampausinspiraatioita tai hiustutoriaaleja uskallan myös luvata.

Tässä kaikki tälle päivälle!


Mukavaa lokakuuta kaikille teille lukijoille!


Rakkaudella,
Sallamari


2 kommenttia:

 1. Ihana asu ja hiukset! Minäkin välillä laitan asukuviin korkkarit, vaikka en niissä oikeasti ulos lähtisikään. Niistä saa mukavaa ryhdikkyyttä kokonaisuuteen. :)

  Kiva kuulla myös, että olet löytänyt oman juttusi elämässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä usein myös lähden matkaan korkkareissa, mutta kannan AINA kakkoskenkiä mukana. Nykyään kakkoskengät lipsahtaa jalkaa yllättävän nopeasti.

   Mukavuus - mikä ihana tekosyy :)

   Poista