5. lokakuuta 2016

TINJA turbaanipipo by Anette Ahokas DesignLuvassa on nyt  Anette Ahokas Designilta saamani paketin sisällön toisen osan esittely. Kelit ovat nyt sopivasti viilenneet ja tämä paketista löytynyt ihana pitsikankainen turbaanipipo on sitä myöden päässyt viimein tositoimiin - lämmittämään minua pakkasrajaa hipovassa aamun viileydessä.

Yhteistyöpostauksen ensimmäisessä osassa esittelin teille ihana nahkaisen Lenita -kaulakorun. Lenitan tavoin TINJA turbaanipipon valmistuksessa on hyödynnetty kierrätysnahkaa. Tämä pitsisomisteinen pipo on materiaaliltaan vuoren osalta bambuviskoosin ja elastaanin sekoite (95/5), pääliosa on kaunista keinokuituvalmisteista pitsikangasta (polyamidi/lycra - 90/10).

Turbaanipipo on käytössä erittäin miellyttävän tuntuinen. Sisäosan bambumateriaali on pehmeää eikä hiosta päänahkaa. Kaksoisrakenteen ansioista turbaani on yhtä aikaa ohut ja tukevan ryhdikäs päässä. Pipo on reilun kokoinen - sopii siis isommankin tukan kanssa käytettäväksi - ollen samanaikaisesti  pienikokoiseen päähän lyhyen tukan kanssa oikeankokoisesti istuva. Tiedättehän, sillä tavalla ettei meillä lyhyttukkaisilla jää turbaanin se takaosa -  se jossa kuuluisi olla paljon tukkaa -  rumasti lörpottämään takaraivolta puuttuvuan tukkamassan vuoksi.
Tinja Turbaanipipo on laadukasta kotimaista käsityötä ja omakseen tällaisen pipon saa hankittua Anette Ahokas Designin omasta nettikaupasta. Yhteistyöpostauksen ykkösosassa kerroinkin jo enemmän Anettesta itsestään sekä hänen yrityksestään - käy lukemassa lisää tämän ihanan pipon valmistajasta postauksestani.

Kaltaiselleni turbaanien suurkuluttajalle Tinja on aivan ykkösvalinta viilenevien syysaamujen päähineeksi. Nerokkaan materiaalivalintansa puolesta Tinja sopii päähineeksi myös sisäkäyttöön tarpeen niin vaatiessa. Oiva valinta huonon tukkapäivän varalle. Turbaanipio on loistava valinta asusteeksi silloin kun hiusmassa on harventunut tai pää on vaikkapa kokonaan ilman hiusta. Pehmeän materiaalin ansioista Tinja saattaisi sopia käytettäväksi myös kosketusherkän päänahan kanssa esimerkiksi lääkityksestä johtuvan hiuskadon aikana.
Paljon kiitoksia Anette.
On ihanaa tehdä yhteistyötä kanssasi.

Anetten kanssa meillä on suunnitelmissa mukavia yhteistyökuvioita lisää tulevaisuudessa. Lupaan, että kuulette näistä kuvioista lisää myöhemmin.


Oikein mukavaa keskiviikkoa!


Rakkaudella,
Sallamari


yhteistyöpostaus: tässä postauksessa esiintyvä tuote on saatu suunnittelijalta


Ei kommentteja