25. marraskuuta 2016

#blackfridayVoidaanko seuraavaksi adoptoida myös Thanks Giving näillekin leveyspiireille?

....Black Friday supertarjouksien siivittämän ostohysterian kera on rantaunut ilmeisimmin jäädäkseen. Tarkoin kohdistettua ostohysterian nostatusta - juuri sinulle, juuri nyt - koska tänään on se kuuluisa Black Friday. 36 sähkäpostin joukossa 28 on Black Friday mainoksia, suurin osa sellaisilta yrityksiltä joista et muutoin kuule juuri mitään. Vitamiinejä, kenkiä, vaatteita, golf osake, sähköpostin lisätilaa, pilvipalveluita, kotisivutarjouksia.... Puhelin piippaa kahdeksan kertaa kahden tunnin sisällä - Ikea muistaa, Hemtex muistaa, Seppälä tarjoaa, Lindex tarjoaa ja Citymarketkin on mukana tarjouskilvassa kertomalla valineensa parhaat tarjoukset juuri minulle.

Vain yhtenä päivänä vuodessa,
juuri sinulle valikoituja etuja.

...seuraavaksi ahkerimmat muistavatkin minua jo heti huomenna mitä parhaimmilla joulunajan erikoistarjouksillaan.Black Friday ostoksieni yhteismäärä on pyöreä nolla.


Juuri nyt en tarvitse mitään uutta,
 minulla on tänään aivan tarpeeksi kaikkea.


Ehkä paremmalla onnella sitten ensi vuonna.


Mitenkäs teidän Black Friday on sujunut?
Tartuitko johonkin mahtavaan tarjoukseen?


Rakkaudella,
Sallamari11 kommenttia:

 1. Samoilla linjoilla. Ostosaldo 0. Pysyin kotona, enkä edes avannut sähköposteja kun en tarvitse juuri nyt mitään. Olin aika yllättynyt, miten vähän mainospostia loppupeleissä tuli vaikka tilaankin aika monen lafkan uutiskirjeitä.

  Musta tämmöiset päivät on tavallaan ihan hauskoja. Jos on suunnitellut jotain isompaa hankintaa, niin pystyy ennakoimaan, että sen saattaa saada tiettynä päivänä vähän halvemmalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pohjimmiltani kanssasi samoilla linjoilla, isojen ostosten tekemistä ajatellen tälläiset BF kaltaiset alennuspäivät ovat kiva juttu. Ehkä jonakin vuonna osuu yhteen tuntuvat alennukset ja isot tarpeelliset hankinnat :)

   Poista
 2. Ostin black fridayna vain kympillä tavallisia ruokaostoksia, joista yksikään ei ollut alessa. Jotenkin ahdistaa tuo kaikki kulutushysteria. Pyrin pysymään sillä linjalla, että ostan vain asioita joita tarvitsen tai joita ihan oikeasti haluan, ei mitään vain sen takia että nyt kun halvalla saisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haussuinta koko alennushysteriassa oli ehkä kauppojen tapa nostaa tiettyjen tuotteiden hintaa muutamaa päivää ennen tuota AlePerjantaita, jotta sitten voitiin perjantaina alentaa samaiset tuotteet edellisen viikon hintaa vastaavaan hintaa.

   #viilattiinkohanmeitänytlinssiin

   Poista
 3. Mä en myöskään ostanut mitään, kun en tarvitse just nyt mitään :) Poikaystävälle vinkkasin yhdestä meikkisetistä, että jos haluaa ostaa sen mulle joululahjaksi, niin se on black friday alessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavasti vinkattu - onhan se kaikkien kannalta todella hyvin ajateltu, että kun lahjaksi jotakin toivoo niin lahjan antajan on hyvä tietää milloin tuota paljon toivottua lahjaa saa tavanomaista edullisemmin.

   Toivon että aattona paketistasi paljastuu tuo paljon toivottu meikkisetti <3

   Poista
 4. Shoppailin kyllä, mutta sieltä missä oli pienimmät alet, vain -15% valikoimasta. Muualla ei ollut paljon isommat alet, vain -25% vaikka yleensä on ollut -50%, joten siksi ostin sitten sieltä ainoasta paikasta, jossa alesta hyötyi, koska yleensähän sieltä ei alennusta saa ja toisekseen ainoa paikka, josta tarvitsin mitään. Toki siinä tuli heräteostoksia tehtyä samalla, mutta oli onneksi tarpeellistakin, eikä pelkästään sitä kulutushysteriaa.

  Lindexillä hairahduin ja ostin joululahjan yhteydessä itellenikin jotain -25% alesta. Ilman alea olisin ostanut vaan joululahjan ja häipynyt, mutta nyt sai sen alen määrällä "ilmaiset" pökät itellekin. Veljellekin tilasin pari tuntia sitten joululahjan yhä menossa olevan Black "Fridayn" aikaan. Olisin muutenkin ostanut sieltä, mutta kyllä se oli parempi ajoittaa -15% alennuksen aikaan. Säästää vähän ja onpahan joululahjaostokset alta poissa hyvissä ajoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että kommentoijien joukkoon saapui myös joku joka toimi BF osalta aivan erilailla kuin minä - jee Ihana Sinä.

   Minä iloitsen ruudun tällä puolella hyvistä alelöydöistäsi. Plus tietenkin siitä, että joululahjaostokset on hyvissä ajoin alta pois - Lucky you!

   Poista
 5. Joo, blackfriday on tosi ärsyttävä! Tarjoukset ovat kivoja, mainoksiakin katson joskus, mutta yksinkertaisesti inhoan sitä, kun välillä aina tulee näitä tällaisia "tarjousriehoja", joiden myötä tuntuu vain hukkuvan mainosten paljouteen ja eksyvän tarjouksien tulvaan. Pysyn yleensä kaukana kaupoista tällaisina päivinä. :DD

  #äläostamitäänpäivä #äläosta #blackfriday

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle heräsi hetkittäin myös tunne siitä, että mä jotenkin hukun ja eksyn tarjosten ja mainoksien tulvaan. Mun puhelin on yleensä todella hiljainen ja jotenkin epähuomiossa se oli jäänyt äänelliseen tilaan juuri torstai-perjantai akselilla piipaten vajaan 10 kertaa mainostekstiviestien tipahdellessa.

   Oli hämmentävää kun puhelin normaalisti hyvinkin hiljainen puhelin tuntui yhtä äkkiä piippaavan ihan alituiseen.

   Poista
  2. Hihi, mulle tuli onneksi vain mainossähköpostia. En tainnut saada yhtään tekstaria sentään. Mutta varmasti kummallista. :DDD

   Poista