16. marraskuuta 2016

Talvimekot tummalla kuosilla

'

Floral Dresses

Talven kauneimmat mekkoni on tehty liehuvista helmoista ja tummanpuhuvista mummoverhokuvioista. Uusista talvimekoistani löytyy niin paisleykuvioita, posliinikupeista tuttuja antiikkiruusukuosia kuin pirskahtelvaa keltaista tehosteväriä. Mekot ovat malliltaan tuttuun turvalliseen tapaan leveähelmaisia Swing Dress mekkoja.

 Hihattomuus ei ole hidaste talvimekoissa. Halutessaan kun mekon alle voi pukea liivimekkohenkisesti ohuen pitkähihaisen paidan tai vaihtoehtoisesti yhdistää mekon lämpimään neuletakkiin. Kumpikin yhdistelmävaihtoehdoista kuulostaa houkuttelevalta eikä takulla pääse mahdollinen pakkasviima puremaan viileämmälläkään kelillä. Hulmuava helma mahdollistaa kelien niin vaatiessa useamman sukkahousukerroksen käytön ja helman alle mahtuva alushame lämmittää sekin omalta osaltaan.

Nämä mekot olivat niin minun näköisiäni, että oli pakko kotiuttaa ne kun Ebayssa niihin satuin törmäämään.

Mekot ovat merkiltään aasialaista "kopiobärndiä" Zafull ja senttimittojen mukaan minulle istuva koko on tarjolla olevassa kokovalikoimassase  kaikkein suurin ; paljon äksiä ja yksi ällä. Ehdottomasti positiivinen juttu, että edullisella kopiobrändillä riittää vaatteissaan mitoitus isomallekin povelle.

Mekoista ensimmäiseksi tilaamani on jo saapunut. Materiaalin, mallin ja mitoituksen puolesta mekko vastasi täydellisesti tuotekuvausta. Toimitusaika on varsin ripeä, vajaat pariviikkoa tilauksesta mekko oli minulla. Myyjä joku random kauppa Ebayssa. Tartun halvimpaan tarjoukseen, enkä osta suunnitellusta aina tietyltä sanalta myyjältä.

Tarkempia esittelypostauksia mekoista luvassa, 
kunhan sopiva tilaisuus asukuvien otolle löytyy.


Ihania uusia talvimekkoja, eivätkö olekin?


Rakkaudella,Sallamari

2 kommenttia:

 1. Ihania ovat, erityisesti tuo sininen, jossa on sitruunoita(ko?) on mieleeni. :) Mekkojen yllä voi myös käyttää ihan normineuleitakin, jokseenkin pitää sitten vähän kahtoa, ettei neule rullaannu vyötärön kohdalta ylös, jos alla on tylli. Jättipakkasilla alle sujahtaa hyvin toppahousut, mikä ei ehkä se kaikista tyylikkäin vaihtoehto, mutta ne saa sitten töissä/kylässä kätevästi heitettyä pois ja ainakin sisällä on tyylikäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sininen sitruunamekko on munkin suosikki. Sitä mä odotan niin innoissani ja suunnilleen rukoilen, että minun kappaleeni on täsmälleen tuotekuvaksen kaltainen.

   Jättipakkasilla kiskon toppahousujen sijaan kahdet alpakkapitkikset - pitää lämpöä yllä kivasti

   Poista