1. tammikuuta 2017

2017 ämpärislistaUuden vuoden alkamisen kunniaksi on tullut aika manifestoida Bucket List 2017 kaikkine unelmineen teidän nähtäville. Tavoitteena on manifestoida vuoden aikana todeksi mahdollisimman monta näistä unelmista. Huolimatta siitä onko yhdenkään näistä unelmista aika toteutua, blogissa on luvassa tämänkin vuoden kuluessa tuttuun tapaan body positiivisuus -fiilistelyä, plussakoon pukeutumisinspiraatioita, tukkajuttuja ja toipumiskertomuksia.

Sen pidemmittä puheitta asioita listaamaan


Bucket listani kiistaton ykkönen, joka on niin tärkeä ettei oikeastaan saa edes numeroa. Koska tämä on unelmista suurin ja sellainen jonka eteen on tehty työtä useamman vuoden ajan
- valmistuminen parturikampaajaksi ja sen myötä koulun päättyminen.


Maaliskuusta eteenpäin vapautan energiaa ja ajatuksia koulutyöltä näille muille haaveilleni.


1. Itseotettu kuva Eiffel -tornista - mikä sivumennen tarkoittaa tietenkin reissua Pariisiin. Pitkä viikonloppu on enemmän kuin riittävästi, joskaan en pane pahakseni pidempää piipahdustakaan.

2. Minulla on ikävä Englantiin. Tällä kertaa joku eteläinen Iso-Britannian kaupunki kiehtoo Lontoota enemmän, vaikka en kyllä kieltäydy tarjouksesta Lontoon reissun suhteenkaan.

3. Hanko - koska Hanko.

4. Yritys pyörii - loikka palkkatyöläisestä yrittäjäelämään. Sijanumerostaan neljä huolimatta tämä unelma on kaikista suurin unelma tälle vuodelle. Tähän unelmaa liittyy olennaisesti unelma oman vakituisen asiakaskunnan kasvattamisesta sellaisiin mittoihin, että työtä on jatkossa melkeinpä liian paljon.

5. BodyPositivity/BodyLove -työpajoja ja projekteja  - sekä ohjaajan että oppilaan roolissa. Tärkeintä tässä on saada tärkeää sanomaa leviämään yhä laajemmalle ja laajemmalle, sekä jakaa oman esimerkin voimin positiivista vertaistukea sellaista tarvitseville. Koska itsensä rakastaminen on niin arvokas taito oppia ihan jokaiselle.

6. Jotakin glitterikuorrutteisia burleskijuttuja. Ehkä todellinen minäni tahtoisi valmistaa tämän vuoden aikana uuden esityksen, tai ehkä tahtoisin ottaa osaa jonkun ihanan burleskilegendan työpajaan. Joka tapauksessa glitterinkuorrutetta ja bootyshakea haluan kokea.

7. Inspiroivia BodyLove -teemaisia kuvauksia - yksi tai useampi. Jotakin pientä innostusta itselle ja ympäröivälle maailmalle.

8. Tukkajuttuihin liittyvä tilaisuus opettaa, inspiroida ja jakaa tietoa. Itseasiassa tällainen on suunnitteillakin, toki se vielä hakee lopullista muotoaan. Kuten kaikki tekemäni, tämäkin juttu liittyy suuresti tasa-arvokysymyksiin ja kampanjointiini koskien sitä, että jokaisella on oikeus olla oman näköisensä.

9. Aarrekarttakurssi

10. Tukan kasvatus - toiveenani on saada vintagekampauksiin taipuva retromalliin leikattu ihana turkoosi tukka.

11. Muutama uusi kappale aitoja vintagemekkoja vaatekaappiini. Käsilaukut, hatut ja kengät menneiltä vuosikymmeniltä ovat nekin tervetulleita kokoelmaani. Oikeastaan tässä kohtaa pitäisi manifestoida itselleen tarkkuutta hyvien vintagelöytöjen bongailuun kirpputoreilla ja 2nd hand kaupoissa.

12. Aikaa perheelle. Haluan olla läsnä rakkaideni arjessa paljon edellisiä vuosia enemmän.

13. Mahdollisuus vaikuttaa - aktiivisella tekemisellä, luoda maailmasta vähän parempi paikka.

14. Omaan itseensä investointi - säännöllinen summa kuukausibudjetissa varattuna minä -investointeihin. Kauniit kynnet, huollettu tukka sekä minun tyylini istuvat oikean kokoiset vaatteet ja asusteet.

15. Liikuttava harrastus - ehkä tanssia tai jotakin vastaavaa. Kun kerran aikaa on jatkuvan työmatkailun loputtua.


Millaisia haaveita teillä on varastossa tälle vuodelle toteutettavaksi?
Entä, onko sinulla heittää jotakin ideoita tai toiveita tämän blogin suhteen - mitä voisi olla enemmän, millaisista asioista uskot minun osaavan antaa mukavasti luettavaa tietoa?

Vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita.


Oikein mukavaa alkanutta uutta vuotta teille kaikille lukijoille!


Rakkaudella,
SallamariEi kommentteja