14. maaliskuuta 2017

Unelmoi ja unelmoi lisääOnko unelmaelämä sisällöltään sellaista, jollaiseksi sen kuvittelee elämänsä unelmia kartalle piirtäessään? Kahden päivän kokemuksen perusteella voisi nopeasti silmällen todeta, että ei sinnepäinkään. Villeimmissä unelmissa kuvittelin olevani unelma-ammatissa työskennellessäni kotona aina aikaisin. Oi miten jäisikään ylimääräistä aikaa siivoukselle ja ruoanlaitolle. Kotini kiiltää puhtautta ja kaikki perheenjäsenet ovat unelmassani onnellisia ja kylläisiä.

Laskennallisesti olen viettänyt unelma-ammattiin siirtymisen myötä työpäivinä nyt kotimaisemissa enemmän tunteja kuin aiemmin. Siitä huolimatta kellon viisarit kulkevat samojen tuttujen numeroiden kohdalla siinä vaiheessa, kun kotiovi päivän päätteeksi aukeaa.

Kotini on tänään aivan samaan tapaan sotkuinen kuin kuukausi sitten, mutten mistään hinnasta vaihtaisi tällaisenään toteutunutta suurta unelmaani.

Olen kiitollinen, että unelma parturi-kampaajana työskentelystä on nyt näkyvästi todellinen osa elämääni.
Viime viikolla toteutin koemielessä pitkään ajatuksissani kyteneen vision aarrekarttakurssista. Olen kauan halunnut jakaa aarrekarttailun ihanuutta ja opettaa oman aarrekartan tekemisen perusperiaatteita haaveilijoille. Sain kasattua ihanan energisen naisryhmän kanssani kahvilaan ja yhteisen kahvihetken aikana loimme kukin itsellemme oman aarrekartan.

Ryhmässä aarrekartan luominen on uskomattoman voimauttavaa. Positiivinen energialataus ja yhdessä tekemisen nostattama onnellisuus ovat ensiluokkainen kasvualusta toiveillemme ja unelmillemme.

Loimme kukin kaksi erilaista kuvakollaasia. Ensiksi luotu kollaasi toimii unelmia nostattavana tunnelmakarttana ja toinen kuvakokoelma puolestaan muodosti kuvineen tekijänsä näköisen aarrekartan.

Minun aarrekartassani ollaan rakastuneena parrasvaloissa unelmatyötä tehden. Jokainen päivä tuo mukanaan aivan tavallista luksusta. Aarrekartta manifestoi elämääni rohkeutta, kutsua auttaja paikalle kun newbie yrittäjällä menee työssä sormi suuhun. Yhdessä olemme enemmän, yksin ei tarvitse osata kaikkea vaan kaikille osapuolille otollinen tila saavutetaan rohkeasti apua kokeneemmalta pyytämällä.

Kartassa on tasapainossa työ ja huvi - rakkaudella tehty työ tuo sopivassa suhteessa huvia elämään. Unelmissani työ punoutuu luontevasti parrasvaloihin niin, että unelmieni kimaltelevalle mekolle löytyy sopiva käyttötilaisuus.

Tunnelmakartassani puolestaan on nähtävissä lomafiiliksiä. Alitajuntani oli selkeästi lomafiiliksistä intensiivisen opiskelutaipaleen päälle. Myönnän kyllä, että loma on ollut kaikella tavoin ajatuksissani. Mieli pohtii kuumeisesti ensi kesää ja kesälomailua. Onko aikaa, onko varaa - plus muutamakymmentä toimeentuloa ja lomailua sivuava lisäkysymys. Aloittelevan yrittäjjän ihan aiheellistakin pelkoa ja epävarmuutta. Epävarmuus ja pelot on asia, jolle ajatuksissa on annettava oma tilansa, mutta siten että keskittyy arkitoiminnoissaan kaikkeen positiiviseen eläen todeksi positiivisen odotukset pelossa elämisen sijaan.

Unelmoinnissa piilee se kaikkein suurin voima.

Dream big,
dream more.

....ja elä kuten unelmoit.

Maltillisesti, järkeillen ja joka päivästä kiitollisena.

Oletko sinä tutustunut aarrekarttailuun?
Millaisia unelmia sinä olet omassa elämässäsi elänyt todeksi?


Näiden aarrekarttojen voimin toivotan teille kaikille unelmien täytteisiä päiviä! Toivottavasti saan innostaa ja rohkaista Sinua esimerkilläni elämään todeksi oman unelmasi.

Kyllä, mahdollista se on.


Rakkaudella,
SallamariEi kommentteja