3. toukokuuta 2017

Menovinkki eli Älä mahdu muottiin -kuvaukset

Muistoja Ihana Nainen kuvauksistani


Valloittava valokuvaajakaksikko Mirkku ja Nina IhanaNainen - konseptin takana esittää tänä vuonna avoimen kutsun Älä mahdu muottiin -kuvauksiin studiolleen Kalasatamaan.

Kyseessä on muotokuvaus tapahtuma, jossa Älä laihduta -päivän kunniaksi sinusta otetaan aito ja oikea mutokuva.. Kuvauksen ehtona on, että kuvassa esiinnytään alasti mallinuken kera - lue mallinukke vartalosi edessä kriittisten kohtien peittona. Kuvan otto tilanteeseen on lupa jättää alushousut jalkaan ja studiolle on järjestetty rauhallinen pukeutumistila, josta pääsee hipsimään mallinuken kanssa suoraa tietä kuvattavaksi. Tarjolle tulee kaksi mallinukketorsoa, joista voi valita itselleen sopivimman - joko nais- tai miesfiguurin.

 Kuvaus itsessään kestään muutman minuutin per malli, eikä kuvaus aikaa tarvitse varata ennakkoon. Kuvauspäivät ovat torstai 4.5 sekä perjantai 5.5 kuvaajat ovat paikalla kello 12-18. Kuvauspaikkakunta on Helsinki (kannattaa lähteä retkelle kauempaakin) ja studion tarkka osoite Vanha Talvitie 11 A, 2 krs. 

Mallinukkehaaste toteutetaan yhteistyössä Syömishäiriöliiton jäsenjärjestön Etelän-SYLI ry:n kanssa ja kuvat jaetaan Älä laihduta -päivän aamuna 6.5. Etelän-SYLI ry:n facebook-sivuilla, josta ne voi käydä lataamassa omaan käyttöön. Jos yksin seikkailu arastuttaa, nappaa kaveri mukaan - mallinukkeja löytyy paikalta kaksi, voitte olla kuvassa vaikka yhtä aikaa!


Muotokuvan sanoma on ravisuttavan tärkeä, Body Love asennetta parhaimmillaan.

Lupa kertoa koko maailmalle oman esimerkin välityksellä; 
Jokainen vartalo on ainutlaatuinen ja kaunis - tänään juuri tälläisenä.
Ei ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa vartalonmuotoa!

Sinä olet kaunis ja arvokas juuri tuollaisena.
Muottiin mahtuminen on aikansa elänyt vaatimus.


Valitettavasti minun kohdaltani juuri tämäinen tapahtuma - yksi vuoden hienoimmista tapahtumista - jää väliin. Tostai kuluu työn touhussa ja perjantaina minun elämässäni on luvasa toisenlainen kuvaushetki. Tilannehan on nyt niin, että minä etenin Miss Kurvikas 2017 -kilpailussa eteenpäin ja näin olleen olen kisassa yhä mukana yhtenä kuudesta finalistista!

BodyLove asennetta ja ehdotonta minärakkautta luvassa perjataina finaalistikuvausten merkeissä.

Siksipä turvaudun avoimeen haasteeseen ja täten haastan jokaisen tämän blogikirjoitukseni lukeneen - Helsingissä asuvat etenkin -  ottamaan osaa Älä mahdu muottiin - kuvauksiin! Takaan että paikalla on huikea tunnelma ja järisyttävän ihana kuvaustiimi! Jotakin sellaista joka kannattaa kokea.

Ai niin, oman Älä Mahdu Muottiin -teemaisen kuvan voipi napata kotonakin, mikäli välimatka ja vaikkaa työ osoittautuu esteeksi kuvauspaikalle pääsemiseen.


You are worth it!
Olet kapinakuvan arvoinen!


Rakkaudella,
Sallamari
...joka ei mahdu muottiin.ps. tässä vielä lisätietoa kuvauspaikalle löytämiseen

Studio sijaitsee aivan Tukkutorin vieressä. Studio Onnin vaaleanpunainen kyltti ohjaa sinut kadulta pihalle, josta löydät A-rapun. Kadun toisella puolella on Wotkinsin tehtaanmyymälä ja Lidl, autolle löytyy sieltä tunnin paikkoja). Lisätietoja puhelimitse 040 533 0931/Mirkku ja 044 319 3166/Niina


Ei kommentteja