5. kesäkuuta 2017

Kesän 2017 Bucket List


Kesän 2017 osalta Unelmieni Lista kasautuu aika vahvasti yhden yksinkertaisen teeman ympärille - Mä jokapäivä töitä teen.

Olen tietoisesti työllistänyt itseni koko kesäksi muutamaan hassua päivää lukuunottamatta. Kesäkuulle on vaarattuna vapaita 4 päivää, heinäkuulle toinen mokoma ja elokuulle suunnilleen saman verran. Toki työvuoroissa on kevyesti liikkumavaraa, joten kun mielenkiintoisia kutsuja saapuu tietoisuuteeni olen valmiina vastaamaan niihin myöntävästi.

Bucket Listanni ensimmäisen kohta onkin simppelisti - Töitä
Monipuolisesti sopivasti haastavia ja minua ammattiuralla eteenpäinvieviä asiakastöitä. Uusien värien opiskelua, tämän hetkentrendileikkauksia ja iloisia ennakkoluulotomia asiakkaita. Naisia, miehiä, lettikapauksia, muutama juhlakalu sekä partoja.

Muutaman vapaapäivän puitteissa toivon tänä kesänä pääseväni risteilylle Tukholmaan. Syyskuussa kutsuu Tukholma partafestareiden osalta, mutta ennen syyskuuta olisi kiva käydä kahdestaan armaan puolisoni kanssa nautiskelemasta risteilyaluksen buffetpöydät tarjontaa ja katsastamssa Tukholman Sephorasta uutuustarjontaa. Hyvänä kakkosvaihtoehtona pienelle viikonlopun mittaiselle kesäreissulle on Hanko.

Pin-Up kuvauksia on suunnitelmissa tälle kesälle muutamat. Yksi kilpailukin edessä vielä syksymmällä ja tässä kohtaa toivon, että kuvauspäivät ja muut yhteiset hetket tämän kisan osalta osuvat sujuvasti aikatauluihini.

Ystävien kanssa jaetut yhteiset hetket on tällä toivelistallani äärimmäisen tärkeinä ja suuresti arvostettuina asioina. Lyhyetkin hetket riittävät, kunhan jossakin välissä vaan saa nauttia ystävien seurasta.

Itsestä huolen pitäminen, jotta jaksaa reippaana työssä koko kesän. Lupaan itselleni säännöllistä kehonhuoltoa hieronnan avulla - toivoen että lupaus myös toteutuu. 

Yhteisiä hetkiä perheen kanssa ei koskaan ole liikaa. Eikä sen puoleen hyvää grilliruokaakaan. Parhaimmassa tapauksessa nämä kaksi yhdityvät yhdeksi vielä paremmaksi toiveeksi.

Mansikoita, vaahtokarkkia ja shampanjaa
- sekä jokin niihin sopivasti yhdistyvä tilaisuus.

Isääkin olisi kiva nähdä edes kerran kesän aikana.


Aika yksinkertaisen ja vaatimattoman toivelistan kanssa suuntaan kesää kohti.
Vähäinen toiveiden lukumäärä ei onneksi ole korrellaatiossa onnellisuuteen. Pienellä haaveiden määrällä pärjää ja niitä todeksi elämällä saa luotua itselleen unelmien kesän.

Millainen on sinun bucket list toiveineen kesälle 2017?


Mukavaa kesäkuun ensimmäistä viikkoa sinulle!


Rakkaudella,
Sallamari

Ei kommentteja