12. elokuuta 2017

Loma-loma-loma

Hiusten kasvatusprojektin pikku apulaiset.


Aktiivisemmat blogini lukijat ovat varmaan huomanneet hieman pitkäksi venähtäneen totaalihiljaisuuden täyttämän kauden täällä blogissa. Ei huolta rakas lukijani en ole edes ajatuksen tasolla ollut hylkyhommissa, olen vain puhtaasti pitänyt elämäni ensimmäisen bloggausloman.

Kiitos kysymästä loma tuli tarpeeseen ja on ollut mitä onnistunein. Bloggauslomalla on pääasiassa tehnyt paljon töitä, hengannut töistä ja kouluarjesta lomailevan perheen kanssa, reissaillut kotimaassa, tehnyt kivoja pin-up juttuja -kuvia luvassa - sekä aloittanut aktiivisen hiustenkasvatus projektin. Ai niin, olenhan minä hankkinut muutaman uuden vaate- sekä asustekappaleen syksyn kapselivaatekaappini kokoelmaan.

Aika aktiivinen ja onnistunut blogiloma, jos minulta kysytään.

Potkua lomailuun antoi aktiiviseksi äitinyt huonounisuus, joka on oireillut lähi viikkoina niin pahasti että jouduin turvautumaan yhteen ylimääräiseen vapaapäivään varmistaakseni riittävän unimäärän saannin. Kaksi kokonaan valvottua yötä ei ole hyväksi kenellekään ja parasta on puhaltaa peli ajoissa poikki oman hyvivoinnin takaamiseksi.

Yksi yrittäjäelämän hienoja puolia on mahdollisuus vaikuttaa itse työpäivien määrään ja kestoon ja sitä kautta onnistuneesti - esimerkiksi minun kohdallani nukkumisongelmien ilmestyessä - puuttua arkea mahdollisesti haittaaviin pieniin juttuihin ajoissa ennenkuin ne äityvät todella pahoiksi. Palkatonta "lomaa" tuollainen ylimääräinen vapaa minulle nykyään on, yrittäjäelämän varjopuolia, vaikkakin eduksi minä sen koen. Huonounisuuteni ei aiheuta enää kustannuksia toisille, niinkuin se teki palkkatyöläisenä kun oli välillä vaan pakko jäädä kotiin sairaslomapäivälle nukkumaan.

Univelat kuitattu,
Blogiloma vietetty.

Valtakunnassa kaikki hyvin.

Mitä sinulle kuuluu tänään?


Rakkaudella,
SallamariEi kommentteja