22. elokuuta 2017

Pin-Up Finland kilpailu ja kalenterityttöunelmia
Tänään halua kertoa sinulle rakas lukijani sneak-a-peak kuvan kera iloisia kuulumisia. Minut on valittu reilun 200 hakijan joukosta yhdeksi tämän vuoden 16 Pin-Up Finland kisan finalisteista!

Minä saan olla mukana kisaamassa yhdessä suomen arvostetuimmista pin up kilpailuissa!

Kilpailun finaali järjestetään 30.9. Lahden Messukeskuksessa käytävään vuosittaiseen finaaliin Jenkkiautonäyttelyn ja Rokki Night-tapahtumien yhteydessä.
Ensiaskeleet kohti finaaliviikonloppua on otettu. Viime viikonloppuna sain tutustua ihaniin kanssakilpailijoihin kisakuvausten merkeissä. Kuvauspäivät olivat pitkiä ja hikisiä - huhujen mukaan kosteusprosentti ylitti 90% maagisen rajan lauantaina. Kisakuvaukset oli mieletön kokemus, joka sytytti intohimoni pin up kulttuuria kohtaan roihuamaan - mikäli mahdollista - entistä isommalla liekillä. 

 Ihanien kilpasiskojen tapaaminen oli kerrassaan hienoa. Jokainen meistä ilmentää rakkauttaan pin up kulttuuria kohtaan omalla ainutlaatuisella tavallaan. En ole hetkeen ollut näin innostunut ja inspiroitunut, kuin juuri tänään vietettyäni ikimuistoisen viikonlopun näiden ihanien naisten seurassa.

Kameran edessä olo itsessään oli hulvatonta. Tuntuu uskomattoman ihanalta sanoa, että nautin täysin rinnoin joka hetkestä. Hämmentyneenä heräsin kuvauspäivän keskellä kuulostelemaan omia tuntemuksiani ja voin rehellisesti kertoa, etten ole koskaan elämässäni ollut niin täydellisesti onnellisena läsnä omassa kehossani kun näiden kuvausten aikana.

Unelmieni osalta kuvausviikonloppu huipentui sunnuntaina.

Olen vuosikausia salaa haaveillut kalenteritytöksi pääsemisestä. Duck it - rehellisesti olen haaveillut kalenterityttö roolista suunnilleen siitä lähtien kun teini-ikäinen minä ensimmäisen kerran hahmotti tyttökalentereiden olemassaolon. Sunnuntaina sain elää unelmani todeksi, kun meidät kilpailijat kuvattiin Pin Up Finlandin vuoden 2018 kalenteriin.

39 vuoden kypsässä iässä kalenterikuvauksissa.
Onnellisena uikkaressa kameran linssin edessä.

Eipä tosannut aavistaa aikanaan tuo rakas 16 vuotias elämään pettynyt itsestään epävarma syömishäiriöön sairastunut nuori minä, mitä kaikkea suunnitelmia elämällä onkaan varasstossaan  minulle.

Tähän kuvaukseen sisältyy suuri määrä onnistumisen tunnetta. Kuvaussetissä tunsin itseni vapaaksi ja lliseksi onnelliseksi. Vilpitön rakkaus itsäni ja omaa vartaloani kohtaan oli täydllisenä läsnä. Sydämessä asui ilo ja mieli oli läsnä.

Iloitsin omana itsenäni olemisesta täysillä.
Ihana ihmeellinen ainutlaatuinen minä.

Elämälle kiitos.Palataan kisakuulumisiin tuonnempana,
kun virallisia kuvia tupsahtelee julki.


Tälläsissä tunnelmissa kohti elokuun loppua.
Joko sinun elämäsi on palannut kesälomilta takaisin arkeen?


Rakkaudella,
Sallamari

4 kommenttia:

 1. Onnea kisaan! Olen ollut kerran tuolla Lahden Jenkkiautonäyttelyssä ja nähnyt Pin Up Finlandin finaalin, ja se oli kyllä hieno ilta. Ja taso on varmasti vuosien saatossa vain noussut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä <3
   Kanssakisaajani ovat kerrassaan huikeita mimmejä!

   Poista
 2. Anonyymi3/9/17 10:16

  Onkohan enää sunnuntain ohjelmassa Pin Up-näytöksiä? Oma messureissu taitaa osua sunnuntaille, joten lauantain finaali jäänee valitettavasti näkemättä. Paljon onnea kisaan!
  -TVjne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntainakin pitäisi olla luvassa jotakin ohjelmaa Miss Pintage -teemaan liittyen.

   Poista