25. syyskuuta 2017

Pin-Up Finland kisakuvat

Kuva: Mikael Häggblom
Pin-Up Finland 2017

Rakas lukijani,

Haluan jakaa kanssasi tänään pienen palan matkaani Pin-Up Finland kilpailussa. Ohessa muutama hassunhauka promokuva, jotka kilpailun tiimoilta on esillä Pin-Up Finlandin Facebook sivulla ja MTV3 verkkojulkaisussa. 


Kuva: Mikael Häggblom
Pin-Up Finland 2017

Kuvien kampaus, meikki ja vaatevalinnat ovat minun omaa käsialaani. Jälkeenpäin kuvia tarkastellessani mietin valintojeni oikeellisuutta - ulkopuolisesta näkemyksestä olisi voinut olla lisähyötyä.

Autotalli kuvan asukokonaisuus on liian tumma, eikä siten pääse oikeuksiin taustaa vasten. Koulukuvaajat ovat oikeassa kehoittaessaan pukemaan lapset luokkakuvaan värikkäästi, tummassa asussa uppoaa huomaamatta aivan liian hyvin kaikkeen taustalla olevaan. Monokromaattinen tumma kokonaisuus toimii yksin värikästä taustaa vasten.

Päätin rohkeasti valita tutusta ja turvallisesta kuvalookistani poikkeavan huivittoman kokonaisuuden toiseen kuvistani. Päähineettä - laitettua omaa tukkaa näyttäen - kuvassa esiintyminen on minulle aivan uutta ja todella suuri loikka turvalliseksi kokemani "raamien" ulkopuolelle. Tämäkään ei ehkä valinnoista viisain - vaikkakin samanaikaisesti ehkä rohkaisevin kokemus ikinä - hiusteni pienuuden vuoksi. Näyttävät tuuheat kampaukset ovat hyvin olennainen osa mielleyhtymää pin-up tytöistä puhuttaessa. Hiusten osalta minun otokseni on kilpasiskojen joukkoa katseltaessa ehdottomasti kuvasarjan vaatimattomin.

Sitä mitä ei ole, ei ole. Minun kohdallani puuttuva palanen on kaunis muhkea kampaus.

Pienistä puutteista huolimatta olen iloinen, että valitsin tuoho. yhteen kisalookin huivittomuudem. Ehkä tämän kuvan kautta voin rohkaista sinua oman tukkasi pin-up staittavuutta epäröivää mukaan pin-up iloitteluun. Jokaisessa meissä on löydettävisdä oma ainutlaatuinen hurmaava pin-up kaunotar.


Kuva: AskoJonathan Photography
Pin-Up Finland 2017
Alkuperäinen julkaisualusta: www.mtv.fi
Tästä MTV3 äänestykseen

Yksi isoimmista tämän kisan kuvien kautta kokemani ihanista asioista on valtava oivallus liittyen kehoon ja kehon näkyväksi tekemisen eri mahdollisuuksiin.

Olen todella iloinen, että kuvaaja ehdotti istuma-asentoa sohvalla vakuuttaen minut siitä, että asento näyttää kyllä hyvältä. Olen juuri oppinut löytämään itseni seisoma asennoissa, joten hurmaavan istuma-asennon oivaltaminen tuntui valtavan isolta hypyltä pois tutuilta vesiltä.

Kannatti kokeilla.

Vielä on julkaisematta kokonaan kalenterikuvauksen lopulliset vedokset. Tässä kalenterikuvassa olen niin ikään istuma-asennossa ja ennakkovilkaisujen perusteella tuo toinenkin istuma asennossa otettu kuva näyttää kivalta.

Minun osaltani tämä kisakuvaus antoi uutta positiivistä rohkeutta tehdä tutkimusmatkaa itseensä aivan uusien kuvakulmien kautta.


Kuva: Mikael Häggblom
Pin-Up Finland 2017

Lauantaina Lahdessa nähdään!
Onko joku teistä tulossa paikanpäällä pyörähtämään?


Rakkaudella,
Sallamari


8 kommenttia:

 1. Mainiot kuvat! Minä en valitettavasti pääse tänä vuonna Lahteen. Ehkä taas jonain toisena vuonna. Autonäyttely sekä pinup-kisat ja iltabileetkin olivat kerrassaan hieno elämys silloin, kun viimeksi kävin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autonäyttely oli tosi hieno. Aivan mahtavia kaaroja oli tuotu paikalle. Oli suuri kunnia saada olla jakamassa sunnuntaipäivänä palkintopokaaleja hienoimille autoille. Iltabileet ja kisa (näin esiintyjän näkökulmasta kasottuna) oli hienosti järjestetty. Ensivuonna menen yleisöksi jännäämään :)

   Poista
 2. Voi miksi dissaat itseäsi hiustesi suhteen, kun kuitenkin muuten niin vahvasti osaat nauttia olostasi omassa vartalossasi. Olen sanonut tämän ennenkin ja sanonpa vielä uudelleenkin. Minusta sinun hiuksesi ovat ihanat ja tyylikkäät. Ja hyvin hoidetun näköiset.

  Modernissa PinUp-kuvastossa varmaankin muhkeammat frisyyrit ovat enemmän esillä, mutta selailepa kuvia 50-luvun tyylistä. Ja aitoja sen aikakauden kampauksia. Aika paljon maltillisempia ovat. Koska ne on rakennettu oikeista hiuksista, ei "muovilisäkkeistä" kuten monet kuvausmallit.

  TVjne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä.
   Niin se vaan on, että jokaisella meistä on se joku "akilleen kantapää" juttu itsessämme, jonka oikein näkemistä harjoiteltava lisää, lisää ja aina vaan lisää <3

   Poista
 3. Ihania kuvia ja tykkään tuosta huivikampauksesta poikkeuksellisen paljon. Itellä on tukkaa mutta myös toinen korva on sillä lailla höröllä, ettei oikein voi/halua mitään sellaisia kampauksia, joissa se olisi näkyvissä niin aina harmittaa kun missaa kaikkia ihania juttuja :) Jos sen joku päivä leikkaisi normaalin näköiseksi niin voisi olla vaikka aina nutturassa ja tukka poninhännällä ja vaikka mitä sellaisia, joissa korvat on kokonaan näkyvissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiko korvaa "tasapainottaa" kukkasilla, hatuilla ja muilla hiuskoristeilla ja sitä kautta hakea uusia ilnjoja kampauksiin. Mä olen itse hurahtanut hiuskukkiin ja huomannut miten kätevää niiden taakse tai alle on kätekä yhtä sun toista kattseilta piiloon :)

   Poista
 4. Paljon onnea loistavasta menestyksestä kisassa! Hopea ei ole häpeä.
  TVjne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Hopea on enemmän kuin ikinä uskalsin unelmoidakaan.

   Poista