16. lokakuuta 2017

Lomalla viimeinkin, määränpää Budapest

Lomaeleganssia


Rakas lukijani,
tänään jaan kanssanne aurinkoisia kuulumisia.

Arvatkaapa mitä
- minä lomailen!

Tämä loma kuluu reissailun merkeissä. Matkaan lähdettiin eilen Turku-Tukholma -risteilyllä ja tänään matkareitti jatkui Skavstan kentältä Wizz Airin lennolla Budapestiin.

Nyt ollaan viimein perillä Budapestissä loma-asunnolla. Ensimmäiseen matkustusvurokauteen on mahtunut niin rentoutumista Viking Gracella kuin jännitystä Nyköpingiläisellä rengaskorjaamolla.

Loppu hyvin, selvittiin melkein iskeneestä akuutista rengasrikosta säikähdyksellä - plus uudella rengas setillä (joka oli ostoslistalla jokatapauksessa, nyt vain hankittuna aiottua aikaisemmin ja ruotsin tuliaisina) - ja ilahdutettiin pienen rengasliikkeen omistajarouvaa tarjoamalla hänelle tilaisuus puhua hetki suomea. Rouva kun oli Suomesta aikanaan ruotsiin muuttaneiden suomea ensimmäisenä kielenään ruotsinsuomalaisten toista sukupolvea. Valtavan iloinen tilaisuudesta puhua suomea oman liikkeen sisällä. Me saimme vastineeksi putiikista hyvää palvelua ja apua rengas ongelmaan.

Edessä viikko perheen seuraa ja totaalista rentoutumista. Lupaan postittaa tänne blogin puolellekin ainakin jokusen kuvan. Instassa löydätte minut @mangosforflamingos ja siellä luvassa paaaaljon iloisia matkatunnelmia!


Laivalla viihdytti meitä risteilijöitä iki-ihana Diandra

Päivän kuva - rengaskorjaamotunnelmia i Svenska Folkhemmet


Oikein mukavaa alkanutta uutta viikkoa sinulle!

Rakkaudella,
Sallamari

1 kommentti:

  1. Mukavaa matkaa! Asu on myös oikein kaunis ja hyvä että rouva ilahtui noin :)

    VastaaPoista