14. marraskuuta 2017

Hiusten uusi ilme

 


Otsatukka on tehnyt paluun!
Kauan eläköön otsatukka, kuinka minä olenkaan sinua salaa kaivannut sinua.

Otsatukan leikkuun yhteidessä sai hiukseni myös uuden sävyn. Kokeilussa on tällä kertaa Loreal Dia Richesse kevytväri. Ajatuksena värivalinnan takana on testata omassa käytössä tuotteen käyttömukavuutta lähinnä pysyvyyden ja tyvikasvun osalta. Tämän sävytteen harmaanpeittokyky on 70% joten sävyte sulautuu kestoväriä pehmeämmin hiuksen omaan luonnolliseen väriin. Hiuksiini laitettu sävy valittiin tummuudeltaan luonnollisen värini kanssayhteneväksi, värissä tehosteena pieni loraus burgundin punaista (ensisijaisesti valittu taittamaan pois latvassa turkoosien vuosien jäljiltä löytyviä vihreitä sävyjä).

Olen todella ihastunut tähän sävytteeseen. Vajaat kolme viikkoa laiton jälkeen hiukset ovat edelleen kiiltavät ja kauniin väriset. Juurikasvu ei erotu ollenkaan, väri näyttää tyvestä latvaan tasaisen pehmeältä.

Ei siis ihme, että myös asiakastöissä suosin Lorealin Dia Richesse väriä aina, kun työpohja - eli asiakkaan hiukset-  sen käyttöön on otollinen. Tyytyväisiä ollaan oltu, sekä asiakkaat että tekijä.

Hämmentyneenä tajusin eeäänä marraskuisena aamuna itseäni peilaillessa hiusteni suorittaneen kuluneen vuoden aikana todellisen kasvupyrähdyksen. Pieni töpötukka, jonka vuosi sitten sain vaivoin rullille kirjautumaan, yltää tänäpäivänä reilusti poninhännälle.

Hair goal archived!

  Millaisia hiusunelmia sinulla on?


Mukavaa marraskuuta sinulle uskollinen lukijani, kuin myös satunnainen blogissani vieraileva lukija!

Rakkaudella,
Sallamari
Ei kommentteja