14. helmikuuta 2018

Oikea talviOikean lumisen talvifiiliksen kaipuu saa ihmisen tekemään mitä ihmeellisempiä asioita.

Minut se vei Rovaniemelle.

Olen useamman vuoden leikitellyt ajatuksella, että pitäisi päästä vierailemaan "jossakin pohjoisessa". Pitäisi, pitäisi ja voisikinhan sitä - mutta aika, raha ja kaikki muut mahdolliset tekosyyt. Kunnes löytyy houkutus, jota ei vaan voi vastustaa.

Midnight Sun Burlesque järjesti Rovaniemellä tammikuun viimeisenä viikonloppuna Polar Night Stars tapahtuman, jonne minut kutsuttiin esiintymään. Kaikki tämä on viime kesän pin-up kisojen antia. Yksi kilpailujen elämääni tuomista ihanista uusista ystävistä on Rovaniemen pin-up puuhanainen Sanita DeShampange.  Jossakin Pin-Up Finland kisan finaaliviikonlopun tiimellyksessä vakuutuimme, että meidän tulee kasata burleski duo. Esiintyjä duo luonnollisesti johtaa esitykseen, joka luontevasti juontaa jatkoksi tarpeen tapahtumalle, jossa yhteistyömme helmi esitellään yleisölle.

Lyhyestä virsi kaunis; syntyi Aino I. Daaz -burleskiduo ja ensiesitys Rovaniemen burleskikarkeloissa.
Reissu Rovaniemelle oli kokonaisuudessaan kaipaamaani All Fun and Games -aikaa. Burleski ilmoittelun lisäksi minulle järjestyi tilaisuuksia puuhastella myös hiusten parissa. 

Ensimmäinen retro/pin-up/vintage kampauksien ympärille luomani kurssi näki päivänvalonsa reissuviikonlopun päätteeksi sunnuntai-iltana. Kurssilla valotan hiukan tekniikoita ja niksejä kampauksien pohjaksi ja idea on, että kurssin jälkeen osallistujilla on hallussaan perusteet retro/pin-up/vintage kampauksiin. Haluan rohkaista ihmisiä enemmän sinuiksi hiusten kanssa, niin että löytyisi motivaatio lähteä kokeilemaan eri työvälineitä ja tekniikoita kiva kampaus päämääränä.

Eikä ole reissua Rovaniemellä ilman vierailua napapiirillä Joulupukin kylässä.

Kyllä, kyllä ja kyllä! Vierailu Joulupukin kylässä oli aivan huikea kokemus. Edellisestä vierailustani napapiirille oli kulunut noin kolme vuosikymmentä ja täytyy vuolaasti kehua, että napapiiri on kuluttanut nuo vuosikymmenet tehokkaasti itsensä kehittämiseen.

Poissa oli lapsuuden muistoista mieleen värittynyt nuhruinen harmaa maja tienreunassa ja väsynyt valepukki -tunnelma. Pukin luona vierailu oli suorastaan taian omaista - astuit tammikuun aunnuntaipäivästä ikuisen joulun fiilikseen.

Suosittelen vierailua pukin luona napapiirillä. Joulun alla superjonottajille, tammikuun hiljaisena sunnuntaina meille ihmismääristä ja jonoista ahdistuville. Kuulutpa kumpaan joukkoon tahansa - tai johonkin välimaastoon - pukin luona jonotukseen uhrattu aika ja ahdistus häipyy unholaan. Mielee nousee vilpitön halu uskoa hyvään, luottamus loputtomiin unelmiin ja niiden toteutumisen todellisuuteen.

Joulupukissa vaan on taikaa.


Näissä unelmafiiliksissä on hyvä jatkaa  ystävänpäivätunnelmiin!


Iloista ystävänpäivää ihana lukijani!

Rakkaudella,
Sallamari


Ei kommentteja