Mikä on Mangos for Flamingos


I invested my youth to diets, binges and self-hatred.


Mangos for Flamingos on BodyLove -blogi jossa keskeisenä ajatuksena on levittää positiivisen kehokuvan ilosanomaa kaikkialle. Blogin keskeisenä päämääränä on rohkaista kirjoittajaa sekä blogin lukijoita oman kehon rakastamiseen, itseensä rakastumiseen ja itsensä rakkaudelliseen hyväksyntään - elämään juuri tässä hetkessä, ja juuri tälläisenä, kuin minä tänään olen.

I love myself just the way I am today!

BodyPositive ajattelun rinnalla blogissa pohditaan minimalisen vaatekaapin ihanuutta ja puhutaan oman tyylin löytämisestä. Project 333 -ajattelun johdattamana mietitään, miten yksi ja sama mekko saadaan taipumaan kymmeneen eri tilaisuuteen siten, että se kaikissa tilanteissa on luontevasti kantajansa näköinen - ekologisia näkökulmia unohtamatta.

Tyyliä ja kauneutta tutkiskellaan tässä blogissa
 #effyourbeautystandards #effyourbodystandards -asenteella.

Everybody is beautiful 
Beauty comes in all sizes.

Mangos for Flamingos blogi julistautuu BodyShaming/PersonShaming vapaaksi alueeksi - tilaksi, jossa jokaisella - blogin kirjoittajalla, blogitekstiin kirjoitetulla vierailevalla tähdellä kuin jokaisella blogia lukevalla - on lupa olla kaunis ja ihana ihminen omana itsenäänn. Juuri sellaisenaan kuin kukin meistä tässä hetkessä on - rakastettava omana itsenään.

Mangos for Flamingos on myös toipumistarina
- seikkailuretki itseensä rakastumisen kivisillä poluilla.
 Omakohtainen osoitus siitä, että yli kaksi vuosikymmentä kestäneestä vaikeasta syömishäiriökierteestä on todellakin mahdollista toipua.


#BodyLove
#meLove
Teen mielelläni blogini teemoihin sopivien tahojen kanssa yhteistyötä,
testaan mielelläni uusia tuotteita ja palveluita.

Mikäli haluat tuotteesi tai mainoksesi näkyviin blogissani otathan yhteyttä
- mangosforflamingos@gmail.comEi kommentteja