#meLove


#meLove on lupa rakastaa itseään juuri tälläisenä tässä hetkessä.


MeLove on positiivinen vastaliike häpeästä voimansa ammentaville Shaming -asenteille.

Shaming pitää sisällään pienet sekä suuret sanat ja teot joiden tahallinen tai tahaton käyttötarkoitus on osoittaa negatiivistä kritiikkiä omaa tai kenen tahansa kanssaihmisen elämän valintoja, sisäisen minäkuvan fyysistä ilmentämistä, fyysistä kokoa tai kehoa kohtaan.

Shaming pitää sisällään myös suoraviivaista syrjintää,  jonka lähtökohtainen perusta on toisen ihmisen elämän valinnat, keho, itseilmaisu, fyysinen koko tai elämäntapa. 

Medialla on erityinen vaikutus  Shaming -asenteiden muodostumisessa. Media tukee esimerkiksi Body Shaming kultturia luomalla monotonista mielikuvaa ihanteellisestä ihmisestä - luoden negatiivisesti sävytetyn ilmapiirin kaiken ihanteelliseksi määriteltyjen keho-ominaisuuksista poikkeavan ympärille.


Because we all are worth some self love!

Mangos For Flamingos liputtaa meLove asennetta.

#FatshameFreeFriday on kehorakkaudelle omistettu teemapostaus joka pyrkii pala palalta ampumaan alas epärealistisia käsityksi siitä mitä ja millainen ihminen on lihava ihminen. 

#FatshameFreeFriday siksi, että Fatshaming on omakohtaisesti minulle se kaikkein tutuin Body Shaming muodoista. Olen omakohtaisesti saanut kuullut miten paljon enemmän voisinkaan olla ja miten paljon enemmän elämässäni voisi olla - jos vain olisin hoikempi.

Minun valitani on Body Love  - rakkaudellinen suhtautuminen erilaisiin kehoihin, kokoihin ja tyyleihin. Body Love ajatuksessa annetaan tilaa kaiken tyyppisille ihmiskehoille tulla hyväksytysti näkyväksi 
#BodyLove ja #meLove - sillä onnellinen elämä alkaa siitä päivästä,
kun uskaltaa luopua onnellisuuden siirtämisestä
 "sit kun mä oon sitä ja sit kun mä näytän tältä" -hetkeen

Onnellinen elämä on sitä, että rohkenee iloita olemisestaan ja rakastaa itseään tänään
- juuri tässä hetkessä  juuri tässä kehossa ja juuri tämän kokoisena.
Sitä, että ymmärtää tässä hetkessä olevansa arvokas juuri tälläisenä.

Sillä tämän päivän Minä on kaikkien edeltävien päivienn summa - ihana ja ihmeellinen. Se mikä tulevaisuudessa meitä odottaa, on tulosta tästä hetkestä lähtien tekemistäni valinnoista.

 Happy Me grows from Self Love.

#meLove kuvastaa tervehenkistä itserakkautta.
#BodyLove on asenne itseä ja koko maailmaa kohtaa.

Minä olen arvokas tänään juuri tälläisessä kehossa,
tuo toinen ihminen juuri tuollaisena kuin onkaan.

Ei kommentteja